Alexandras_Didysis Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alexandras_Didysis Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Vasia_Ciornij Papeikimo priežastis: Atleidimas is darbo be svarios priezasties. Paklausus kodel buvau atleistas is darbo, be jokio perspejimo be nieko, argumentas vasioko buvo, "jeigu nori BUGINT passo xp, eik i taxi ir kimarink" Tada man idomus klausimas toks kyla, nuo kada as negaliu "bugint" passo? Kai as realiai moku pinigus uz sita visa reikala, tam kad gauciau po extra 60xp i val, o cia kazkoks atsilupelis susimasto pasidaryt taisykle, kad NEGALIMA but afk zaidime nuo 12 dienos iki 24:00?????, sitoj vietoj man 0 logikos, dauguma zmoniu turi ta pass nusipirke ir tikrai isnaudoja visa laika paliekant afk, kad gaut extra xp. O cia kurimas tokiu "taisykliu" kurios sakyciau biski pjaunasi su pacia servo politika, tai yra visiskai nelogiska. Paklausus, kokia priezastis viso sito, davus jam atsakymu, kodel negalejau dalyvaut butent sios dienos gamyklose, ciuvakas atrase, kad jam kiti sako jog as jau kelias dienas afk is eiles, nors gali pasidaryt /rez ir pasizet kad praeita diena buvau gamyklose . Siulyciau gerai pagalvot, laikant toki "pavaduotoja" valdzioja. Pridedu apacioj kelias fotkes is susirasinejimo ir jo "argumentu" Pažeidimų įrodymai: https://imgur.com/a/2JEZlaM https://imgur.com/a/jMMgKTI https://imgur.com/a/jgeGrdE Laurekas_Saldytuvas, Edvinas_Litas, Vasia_Ciornij ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 2 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Sveikas didele garbe gauti savo pirma papeikima. Ispejima negavai bet gavai zodini ispejima parasiau tau i DC kad tai butu paskutini karta. Nes kiek man pareigunu skundziasi kad diena zmones sedi ir bugina ir atidarineja gamyklas o niekas nevaziuoja tam ir buvo ivesta arba jus bunat online ir vaziuojat arba atsijungiat nes sistemiskai zmogus afk nesiskaito kaip atsijunges. Einam prie kito dalyko kodel tave iskarto ismeciau kai tu parasei kad as sedziu n valandu game bet paziurejas tavo info buvo 15h mhm kazkaip nekazka yra kai as sedziu po 3-4h game ir suprantu kad is tavo zodziu kad tu ir toliau buginsi savo passa tai todel ir buvai ismestas nes sita dalyka galima ir daryti taksi darba arba kazkur kitur jeigu nepatinka tau sitas darbas. Taip suprantu kad yra musu kaip valdzios klaida kad iskarto nebuvo ivesta sita taisykle. sekmes tau 67. Frostelis_Budr, Martin_Swan, Mikulis_Mikul ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alexandras_Didysis Paskelbta Vasaris 13 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Nesuprantu tavo argumentu visiskai, kazkur cia skraidai, jauciasi kad dar mokyklinukas.. Apie nepatikima net kalbos nebuvo. Laukiu Robkes atsakymo, kadangi vidines pd taisykles aiskiai kenkia serverio veiklai. Ruomka_Skersinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 prieš 26 minutes(-čių), Alexandras_Didysis rašė: Nesuprantu tavo argumentu visiskai, kazkur cia skraidai, jauciasi kad dar mokyklinukas.. Apie nepatikima net kalbos nebuvo. Laukiu Robkes atsakymo, kadangi vidines pd taisykles aiskiai kenkia serverio veiklai. PD nėra darbas į kurį ateini pastovėti AFK. Būnant prisijungusiam serveryje, gaujos gali atidarinėti bankus, gamyklas, daryti grobimus. Pvz.: Prisijungę 10 pareigūnų, iš jų 7 AFK, gauja gali atidaryti gamyklą ir į ją važiuos tik 3-ys ne AFK pareigūnai. Kaip ir minėjo, jeigu nori buginti savo pass’ą, gali eiti į kitą darbą, čia tam ne vieta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alexandras_Didysis Paskelbta Vasaris 13 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Pasikartosiu dar karta PASSO XP GAVIMAS - AFK BUDU NERA KAZKOKS "BUGINIMAS" tu uz tai pinigus moki. Kita - Ismestas is darbo po zodinio isp? Nu cmon, zodinis isp atrodo sitaip "kad paskutini kart matyciau" Kur cia pagarba su kolegom ir darbuotojais? O kad ten kazkas jam kazka sake, ar kazkas ten dar prisijunge ir buna "afk" ne mano problemos. Pas mane viskas buvo dalyvauta kiekviena diena iskyrus vkr, tavo jaunuolis labai patiklus yra, nemanau kad tinkamas tokiom pareigom, nes visada cituoja "man kazkas sake"- Tai nera argumentas. Invike turejau daug konfiskuotu nark medziagu, reikes kompensacijos. Ruomka_Skersinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alexandras_Didysis Paskelbta Vasaris 13 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Ir jusu "taisykles" neleidzia man isnaudot serverio galimybiu pilnai uz kurias as moku pinigus, tai kaip cia suprast? Nes pagal jus as turiu zaist nuo 12 iki 00:00, nes tokia gi taisykle, negali but afk?? Ruomka_Skersinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ruomka_Skersinis Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 tau gerai bent isp gavai man ir to nedave Alexandras_Didysis ir Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alexandras_Didysis Paskelbta Vasaris 13 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 13 prieš 17 minutes(-čių), Ruomka_Skersinis rašė: tau gerai bent isp gavai man ir to nedave sakau, mokyklinukas valdomas ambiciju neturetu but valdzioj, tikiuos bus atsizvelgta. Ruomka_Skersinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alexandras_Didysis Paskelbta Vasaris 13 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 13 prieš 3 minutes(-čių), Hyper_Bloody rašė: sjp jei nori bugint eik i ukininkus ir sedek kad kiltu xp o db esi pd i veiksmus nevaziuoji kai reikia pagalbos kolegoms as pilnai uz ta mokyklinuka Pritarciau jei buciau ir kitas dienas nelekes, bet kai lekiau bent po 2 gamyklas i diena tai zinai o argumenta gaunu "man kazkas sake" nu tai pats supranti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Papeikimas būtų priimtas jei gamyklos neturėtų minimalaus prisijungusių policininkų reikalavimo ją atidaryti, kolkas dar turi, o tas daug nulemia kai iš 10 prisijungusių į grobimus važiuoja 3 nes likusieji paso XP farmina. Kaip kovoti su algos kaitinimu, sprendžia pati darbų valdžia - PD valdžia pasirinko būtent tokį kelią ir tai yra jų sprendimas. Galimai tai atbaidys dalį žaidėjų nuo darbo policijoje, tačiau tai jų firma ir jie patys prisiima atsakomybę už jos ateitį. Situaciją su PD valdžia aptariau. Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko tai, kad žodinis įspėjimas labai greitai pavirto į išmetimą. Visgi, peržvelgus pokalbius matyti, kad ir paprastas įspėjimas greičiausiai nebūtų nieko pakeitęs, nes ir toliau planavai būti AFK tuo metu, kai policijai tavęs labiausiai reikia. Atsižvelgiant į dabartinę grobimų situaciją ir bendrą policijos aktyvumą, tokia valdžios reakcija yra suprantama, nors ir šiek tiek perlenkė lazdą. Tau nėra draudžiama vykdyti sezono paso - tu turi pasirinkimą pereiti į ramesnį darbą, kuriame gali būti AFK kiek nori. Tačiau šiuo metu policijai reikalingas kolektyvas, kuris būtu aktyvus bei gebėtu aktyviai dalyvauti grobimuose. Vasia_Ciornij skiriamas žodinis įspėjimas už prastą situacijos suvaldymą, reikia pradžiai gerai apgalvoti savo nuosprendį ir tada bausti, o ne keist nuomones kas pora minučių. eilinė robkes paklode aaaaaaaaa Vasia_Ciornij, Gedas_Orange, Mega_Dino ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai