Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Ernis_Imone 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):@Kestutis_Garbaliauskas 3. Priežastis:Cheat 4. Vaizdinė medžiaga:https://streamable.com/sfey0g 5. Papildomi komentarai:30sek pov,idomu kaip isodinai i mašina zmogu Alexandras_Didysis, Rolandas_Vandys ir Kestutis_Garbaliauskas sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolandas_Vandys Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Tai,kad ten klebonas su vt išsitelino, o aš pas ji jau kiek laiko bugati sedėjau Kestutis_Garbaliauskas ir Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Tikrai pritariu aš užtelinau Mega_Dino sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16 prieš 12 minutes(-čių), Rolandas_Vandys rašė: Tai,kad ten klebonas su vt išsitelino, o aš pas ji jau kiek laiko bugati sedėjau mašinoj nieko nebuvo veliau kaškaip atsirado ir zmogus dingo isisodino i mašina tai laukiu clip dq Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Elis_Zanzimemas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 erni tazeri pasikrauk Mill_Andreas, Rolandas_Vandys ir Ernis_Imone sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolandas_Vandys Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 (redaguota) prieš 34 minutes(-čių), Ernis_Imone rašė: mašinoj nieko nebuvo veliau kaškaip atsirado ir zmogus dingo isisodino i mašina tai laukiu clip dq Na dabar pažiurėkim iš kitos puses, tavo video matosi jog bėga žmogus su krepšių ant nugaros, o aš tokio neturiu, o pas mus kas turi tik klebonas ji. O dėl tavo clipo,kad jis 5s ir tu čia iš atstumo važiuoji nieko nepasakysi. Redaguota Vasaris 16 nario Rolandas_Vandys Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16 prieš 1 minutę, Rolandas_Vandys rašė: Na dabar pažiurėkim iš kitos puses, tavo video matosi jog bėga žmogus su krepšių ant nugaros, o aš tokio neturiu, o pas mus kas turi tik klebonas ji. O dėl tavo clipo,kad jis 5s ir tu čia iš atstumo važiuoji nieko nepasakysi. seni aš laukiu clip iš kestutčio pusės Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolandas_Vandys Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 prieš 1 minutę, Ernis_Imone rašė: seni aš laukiu clip iš kestutčio pusės Ble, realiai, koks tu klounas? Tau žodžiais ką tik buvo viskas išaiškinta. Paprašyk adminų logų, kad dar patikrintų prie to pačio, jei klipo lauki :DDDDD Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16 prieš 2 minutes(-čių), Rolandas_Vandys rašė: Ble, realiai, koks tu klounas? Tau žodžiais ką tik buvo viskas išaiškinta. Paprašyk adminų logų, kad dar patikrintų prie to pačio, jei klipo lauki :DDDDD kaip galėjo ten vps but klebonas kad jo ten net nebuvo kaip jis galėjo atsidurt tu ant kelio lakstiai ir kaškaip tave isisodina i mašina ir dabar kaška čia bandai isisukinėt nu aliooo Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Ryt įkelsiu klipą aš jei turėsiu po shules Rolandas_Vandys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolandas_Vandys Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 (redaguota) prieš 4 minutes(-čių), Ernis_Imone rašė: kaip galėjo ten vps but klebonas kad jo ten net nebuvo kaip jis galėjo atsidurt tu ant kelio lakstiai ir kaškaip tave isisodina i mašina ir dabar kaška čia bandai isisukinėt nu aliooo Jeigu tu čia viską filmuoji, peržiūrėk savo visus klipus. Jūs mus gaudėte, patazinot mašiną. Aš išlipęs pasiėmiau dviratį ir numyniau toliau. Mane Kieša paėmė, padarėme ratą, o Klebonas tuo metu buvo krūmuose. Paskui prašė, kad mes ji paimtume, bet nebuvo vietos, o jis neturėjo bėgos ir padarė VT2. Redaguota Vasaris 16 nario Rolandas_Vandys Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Garbaliauskas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Maziau tu ta LMG draskyk eik kokiu testuku paspresk IQ pasikelimui, grisi stipresnis ir man dekosi dar uz patarimus Ernis_Imone, Rolandas_Vandys ir Alexandras_Didysis sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 https://streamable.com/hitegk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 Atmesta Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai