Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Ernis_Imone 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):@Kestutis_Garbaliauskas 3. Priežastis:Cheat 4. Vaizdinė medžiaga:https://streamable.com/sfey0g 5. Papildomi komentarai:30sek pov,idomu kaip isodinai i mašina zmogu Rolandas_Vandys, Alexandras_Didysis ir Kestutis_Garbaliauskas sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Tikrai pritariu aš užtelinau Mega_Dino sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16 prieš 12 minutes(-čių), Rolandas_Vandys rašė: Tai,kad ten klebonas su vt išsitelino, o aš pas ji jau kiek laiko bugati sedėjau mašinoj nieko nebuvo veliau kaškaip atsirado ir zmogus dingo isisodino i mašina tai laukiu clip dq Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Elis_Zanzimemas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 erni tazeri pasikrauk Ernis_Imone, Rolandas_Vandys ir Mill_Andreas sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16 prieš 1 minutę, Rolandas_Vandys rašė: Na dabar pažiurėkim iš kitos puses, tavo video matosi jog bėga žmogus su krepšių ant nugaros, o aš tokio neturiu, o pas mus kas turi tik klebonas ji. O dėl tavo clipo,kad jis 5s ir tu čia iš atstumo važiuoji nieko nepasakysi. seni aš laukiu clip iš kestutčio pusės Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Vasaris 16 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16 prieš 2 minutes(-čių), Rolandas_Vandys rašė: Ble, realiai, koks tu klounas? Tau žodžiais ką tik buvo viskas išaiškinta. Paprašyk adminų logų, kad dar patikrintų prie to pačio, jei klipo lauki :DDDDD kaip galėjo ten vps but klebonas kad jo ten net nebuvo kaip jis galėjo atsidurt tu ant kelio lakstiai ir kaškaip tave isisodina i mašina ir dabar kaška čia bandai isisukinėt nu aliooo Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Ryt įkelsiu klipą aš jei turėsiu po shules Rolandas_Vandys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Garbaliauskas Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 Maziau tu ta LMG draskyk eik kokiu testuku paspresk IQ pasikelimui, grisi stipresnis ir man dekosi dar uz patarimus Ernis_Imone, Alexandras_Didysis ir Rolandas_Vandys sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 https://streamable.com/hitegk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 Atmesta Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai