Nojus_Babrauskas Paskelbta Kovas 20, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 20, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nojus_Babrauskas 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Gugis_Fanta 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): https://i.imgur.com/17Y8AHb.png 4. Kokia paskyra naudojatės?: Nojus_Babrauskas 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Kovas 20, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 20, 2023 Tuo laiku buvo užblokuotas Kiaule_Voras. Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nojus_Babrauskas Paskelbta Kovas 20, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 20, 2023 Taigi, yra tokia problema, mes kartu zaidziam su broliu per skirtingus acc, as nezinau ka jis ten daro su savo acc, bet man siandien prisijungus po piet perskaiciau, kad buvau uzbanintas, todel ir pranesiau forume nes nieko nesupratau kame reikalas ir uz ka. dabar kai atraset kas tuo metu buvo uzbanintas, pasirodo ten mano brolio acc, paklausiau jo ka jis padare, sake, kad bande keltis level cytindamas... Tik vistiek likau nesuprates uz ka ir man ban... as juk nieko nepadariau... Juodas_Betmenas, Saint_George, Garfildas_Nekadejas ir 1 kitas sureagavo į tai 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 21, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2023 Neatblokuotas. Mūsų sistema blokuoja visus išgaunamus duomenis (pavyzdžiui, kompiuterio ID). Todėl, jeigu žaidėjai naudojasi vienu ir tuo pačiu kompiuteriu – užblokavimas yra automatiškai gaunamas visiems vartotojams, kurie jungiasi prie to kompiuterio. Daugiau informacijos apie atsiblokavimą galima gauti čia: Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai