Danke_Haze Paskelbta Vasaris 27 Dalintis Paskelbta Vasaris 27 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Danke_Haze 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Nes serveriui reik naujoviu ir ivairoves viskas tampa nuobodu tik saudymas bei gaudymas tikiuosi administratoriai ir zmones atzvelgs i tai ir pritars prie mano pasiulymu aciu uz demesi ( Credits visiem kurie buvo ikele pasiulymus norejau kad jie butu aktyvesni bei ispildyti ) Redaguota Vasaris 27 nario Danke_Haze Carrillo_Redwood, Skaidrius_Gaspa ir Frostelis_Budr sureagavo į tai 3 Bbd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Vasaris 27 Dalintis Paskelbta Vasaris 27 Už tikiuosi kitais metais jau bus padaryta Danke_Haze sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Frostelis_Budr Paskelbta Vasaris 27 Dalintis Paskelbta Vasaris 27 Na vienas pasiūlymas "Radija" tai nes sakyčiau privalu būtų, nes buvo sampe, tai visada pasijungdavau relax fm'a ir ridą sukdavau. Tai aš tai už, vien dėl funkcionalumo ir tiesiog nostalgijos. Quattro_Koops, Mega_Dino ir Danke_Haze sureagavo į tai 1 2 Medikų pavaduotojas 2026-01-10 (Direktorė Crimson_Serpant) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Vasaris 27 Dalintis Paskelbta Vasaris 27 Pritariu ir aš dėl radijos, tikrai įdomiau sukdavosi ratai klausant radijos, tiek su nuosava tiek su darbine, kadangi daugumoj darbų pagrindas sėdėti darbinėje, kad kažką užsidirbti. Danke_Haze sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Vasaris 27 Dalintis Paskelbta Vasaris 27 prieš 49 minutes(-čių), Mega_Dino rašė: Pritariu ir aš dėl radijos, tikrai įdomiau sukdavosi ratai klausant radijos, tiek su nuosava tiek su darbine, kadangi daugumoj darbų pagrindas sėdėti darbinėje, kad kažką užsidirbti. prieš 7 valandas(-ų), Frostelis_Budr rašė: Na vienas pasiūlymas "Radija" tai nes sakyčiau privalu būtų, nes buvo sampe, tai visada pasijungdavau relax fm'a ir ridą sukdavau. Tai aš tai už, vien dėl funkcionalumo ir tiesiog nostalgijos. Dar prieš du metus ar daugiau buvo apie radijo įdiegimą į serverį kalbama projekto komandoje. Esmė buvo, kad reikia tik tų nuorodų į stotis, todėl buvau sudaręs sąrašą radijo stočių su jų "link'ais", kaip buvo minėta. Sudariau, bet kaip matome iki šiol tylu ramu, o galimai ir "prapuolė" projekto komandos susirašinėjime tas failas. Todėl nežinau ar techninės galimybės neleidžia ar noro stoka tik... Mega_Dino ir Danke_Haze sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar