Jump to content

Serveriui pasiulymai kurie traukia aky

Danke_Haze

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Danke_Haze
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas:   

3. Kuo ši sistema bus naudinga?:  Nes serveriui reik naujoviu ir ivairoves viskas tampa nuobodu tik saudymas bei gaudymas tikiuosi administratoriai ir zmones atzvelgs i tai ir pritars prie mano pasiulymu aciu uz demesi ( Credits visiem kurie buvo ikele pasiulymus norejau kad jie butu aktyvesni bei ispildyti )

Redaguota nario Danke_Haze

Bbd

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Na vienas pasiūlymas "Radija" tai nes sakyčiau privalu būtų, nes buvo sampe, tai visada pasijungdavau relax fm'a ir ridą sukdavau. Tai aš tai už, vien dėl funkcionalumo ir tiesiog nostalgijos.

Medikų pavaduotojas 2026-01-10 (Direktorė Crimson_Serpant)

image.thumb.png.95933cbb771ee57ee9e86d88f9634f4a.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 49 minutes(-čių), Mega_Dino rašė:

Pritariu ir aš dėl radijos, tikrai įdomiau sukdavosi ratai klausant radijos, tiek su nuosava tiek su darbine, kadangi daugumoj darbų pagrindas sėdėti darbinėje, kad kažką užsidirbti. 

prieš 7 valandas(-ų), Frostelis_Budr rašė:

Na vienas pasiūlymas "Radija" tai nes sakyčiau privalu būtų, nes buvo sampe, tai visada pasijungdavau relax fm'a ir ridą sukdavau. Tai aš tai už, vien dėl funkcionalumo ir tiesiog nostalgijos.

Dar prieš du metus ar daugiau buvo apie radijo įdiegimą į serverį kalbama projekto komandoje. Esmė buvo, kad reikia tik tų nuorodų į stotis, todėl buvau sudaręs sąrašą radijo stočių su jų "link'ais", kaip buvo minėta. Sudariau, bet kaip matome iki šiol tylu ramu, o galimai ir "prapuolė" projekto komandos susirašinėjime tas failas. Todėl nežinau ar techninės galimybės neleidžia ar noro stoka tik...

Untitledssasd.png.521c5330bc16bc0c0b911ff7ad565f0d.png

banner.png.472ea9578796e4d4e986850730284349.png

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...