Jump to content

Apie Saint_George

Vaidis_Kent

Rekomenduoti pranešimai

Ziauriai teigiamas respect ! ciesniai tai geriausias admin is visu buvusiu ir iki siol esamu. kada beparasysi visada atsakys afk bunant,dc sms prisjungs pades ir pns,tema sukuriau gal ne i tema bet nu sorry chebra padeku lentos nemaciau tai atleidziama, pirmas adminas kuris reaguoja tiek nakty tiek diena ar jis miega? nezinau , atraso man ir 03h nakties 😄 , sakysit kad draugai? deja , mane pati tuo laiku mutino, juolab nesenai esu jam papeikima parases visko buna .. bet is kitos puses eilini kart isitikinau geras adminas ,ir ne tuo kad tik uzmutint ar jail uzdet,bet ir problemas issprendzia padeda ir pns . kas sakysit levas ar ka pagriskit, nes asmeniskai kitu kaip white_g ir pns The_D net nematau ka jie isvis veikia servery....

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

viskas all good senukas mes cia net nelosiam su canceliu ir white glue tsg virinam kredus nes planas pries akis kaip sakoma gods plan tik nerasyk robkei nieko nes dar uzjudins mumis ir nuims adminus

akumai pigiau /sms

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, The_Dude rašė:

viskas all good senukas mes cia net nelosiam su canceliu ir white glue tsg virinam kredus nes planas pries akis kaip sakoma gods plan tik nerasyk robkei nieko nes dar uzjudins mumis ir nuims adminus

viskas all goood,laikas parodys kas kaip. 

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Vaidis_Kent rašė:

viskas all goood,laikas parodys kas kaip. 

gaudais gaudais senukas 🤙😎

akumai pigiau /sms

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...