Henris_Makarov Paskelbta Kovas 1 Dalintis Paskelbta Kovas 1 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Henris Makarov 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Luka_Tony 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: negraziai bendrauja. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/RYSDZHW Redaguota Kovas 1 nario Henris_Makarov Peaky_Boy ir Ernis_Imone sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Kovas 1 Dalintis Paskelbta Kovas 1 Sveikas, žmogau! Kodėl aš turėčiau su tavim gražiai bendrauti, kai mane puolate ir šaudote.. Į sms galiu rašyti ką noriu, mažiau verkiam. Check_Bass, Lawrence_Taylor, Alexandras_Didysis ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Henris_Makarov Paskelbta Kovas 1 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 1 prieš 12 valandas(-ų), Luka_Tony rašė: Sveikas, žmogau! Kodėl aš turėčiau su tavim gražiai bendrauti, kai mane puolate ir šaudote.. Į sms galiu rašyti ką noriu, mažiau verkiam. Gal del to, nes tu esi pareigunas ir negali taip bendrauti su civiliais idk suprantu, kad nervas ima bet tai kzn turi moket tvardytis idk idk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Kovas 1 Dalintis Paskelbta Kovas 1 Nematau nieko nemandagaus, buvo pasiūlyta atlikti konkretų veiksmą ir tiek. Lygiai kaip mes nebaudžiam už sms civilių, taip ir aš prasmės nematau ten mandagiai bendraut su tais, kurie to nėra nusipelnę. Apie kokius nervus čia kalbi aš nežinau. Galiausiai visi buvo išgaudyti ir susodinti. Gero vakaro, civili. Con_Terezo, Lawrence_Taylor, Andzelika_Cruz ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Kovas 1 Dalintis Paskelbta Kovas 1 Papeikimas atmestas. Luka_Tony sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai