Marius_Norkus Paskelbta Kovas 5 Dalintis Paskelbta Kovas 5 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Marius_Norkus 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Tik grįžau iš AFK, sėdau į mašiną ir važiavau iš garažo link mechanikų. Tuo metu privažiavo iškart surakino, uždėjo įtarimą už „KET pažeidimus“ ir nieko nepaaiškinęs tiesiog nušovė. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Kovas 5 Dalintis Paskelbta Kovas 5 Lietuvoje gyvenam draugas ne Angoloje kita kelio juosta kaip ket pažeidimai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Norkus Paskelbta Kovas 5 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 5 prieš 3 minutes(-čių), Check_Bass rašė: Lietuvoje gyvenam draugas ne Angoloje kita kelio juosta kaip ket pažeidimai. Sukant į mechanikų aikštelę kirsti kelio juostą yra būtina, tai nėra tyčinis važiavimas prieš eismą. Vis dar laukiu vaizdo įrodymų (video), kuriuose matytųsi mano daromi pažeidimai... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Kovas 5 Dalintis Paskelbta Kovas 5 Ką tik, Marius_Norkus rašė: Sukant į mechanikų aikštelę kirsti kelio juostą yra būtina, tai nėra tyčinis važiavimas prieš eismą. Vis dar laukiu vaizdo įrodymų (video), kuriuose matytųsi mano daromi pažeidimai... prašom draugas. https://streamable.com/09cz0b Mazvydas_Katalikas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Norkus Paskelbta Kovas 5 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 5 prieš 21 minutes(-čių), Check_Bass rašė: prašom draugas. https://streamable.com/09cz0b Pasižiūrėjus į tavo „įrodymus“, darosi juokinga. Čia GRP serveris, o ne RP. Jeigu už tokius dalykus visus pradėsit čia baust, tai logikos 0. Atsėdėti 20 min už tai, kad 30 metrų pavažiavau kita kelio puse, skirta sustojimui, o ne eismui... Tavo darbas yra palaikyti tvarką, o ne užsiiminėti nesąmonėmis ir gadinti kitiems žaidimą dėl menkniekių. Maža to tai dar ir nušovei surakintą vietoje to, kad vežtum į kalėjimą. Mike_Falcon sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Kovas 5 Dalintis Paskelbta Kovas 5 prieš 11 minutes(-čių), Marius_Norkus rašė: Pasižiūrėjus į tavo „įrodymus“, darosi juokinga. Čia GRP serveris, o ne RP. Jeigu už tokius dalykus visus pradėsit čia baust, tai logikos 0. Atsėdėti 20 min už tai, kad 30 metrų pavažiavau kita kelio puse, skirta sustojimui, o ne eismui... Tavo darbas yra palaikyti tvarką, o ne užsiiminėti nesąmonėmis ir gadinti kitiems žaidimą dėl menkniekių. Maža to tai dar ir nušovei surakintą vietoje to, kad vežtum į kalėjimą. Sukeli pavojų kitiems serverio žaidėjams su tokiu važiavimu tam kita kita kelio juosta ir negausi už ket gražios dienos Num_Lock sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Norkus Paskelbta Kovas 5 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 5 prieš 7 minutes(-čių), Check_Bass rašė: Sukeli pavojų kitiems serverio žaidėjams su tokiu važiavimu tam kita kita kelio juosta ir negausi už ket gražios dienos Tavo teiginys apie „sukeltą pavojų kitiems“ gan juokingas, nes tuo metu aplinkui nebuvo nei vieno žaidėjo ir važiavau ne priešpriešine eismo juosta, o sustojimui skirta juosta. Taip pat primenu, kad pagal tavo paties taisykles: Šaunamieji ginklai gali būti naudojami TIK prieš bėgančius (/bega) arba ginantis. Aš buvau surakintas, todėl tavo sprendimas mane nušauti yra taisyklių pažeidimas. Privalai žaidėją į kalėjimą nuvežti sąžiningai, o ne nušauti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Kovas 5 Dalintis Paskelbta Kovas 5 prieš 23 minutes(-čių), Marius_Norkus rašė: Tavo teiginys apie „sukeltą pavojų kitiems“ gan juokingas, nes tuo metu aplinkui nebuvo nei vieno žaidėjo ir važiavau ne priešpriešine eismo juosta, o sustojimui skirta juosta. Taip pat primenu, kad pagal tavo paties taisykles: Šaunamieji ginklai gali būti naudojami TIK prieš bėgančius (/bega) arba ginantis. Aš buvau surakintas, todėl tavo sprendimas mane nušauti yra taisyklių pažeidimas. Privalai žaidėją į kalėjimą nuvežti sąžiningai, o ne nušauti. Kai neverksi tada ir nuvesiu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Kovas 5 Dalintis Paskelbta Kovas 5 Atmesta, pareigūnas pateikė įrodymus, tačiau esu ne kartą sakęs, kad dėl menkų pažeidimų stengtis nebaust, tas galioja ir šiam atvejui, @Check_Bass pasakysiu tau ir asmeniškai - kitą kartą esant tokiem menkiem pažeidimam nebausk nes tai nėra logiška. Marius_Norkus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai