Tonys_Gazuolis Paskelbta Kovas 13 Dalintis Paskelbta Kovas 13 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tonys_Gazuolis 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @The_Dude 3. Priežastys: admins abuse + Nusoves as jis per 10sekundziu vel vietoj buvo nors sake kad atseit ji pagetino nors nieko ten nebuvo 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/miqQE0oF5cISOUrO4?invite=cr-MSxPTTcsNTczMjQ0ODUz&v=30 , https://medal.tv/games/gta-v/clips/miqRl9qxza0x7olgA?invite=cr-MSxUa3UsNTczMjQ0ODUz&v=30 Redaguota Kovas 13 nario Tonys_Gazuolis Lukas_Ping ir Laurekas_Saldytuvas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Kovas 13 Dalintis Paskelbta Kovas 13 Sveikas, čia įrd, o šiaip tai antrą šansą daviau pabėgt ir bandei pabėgt, o eigoj ir pagavau /vt 1, jei labai reikia galėsiu ir ilgesnį klipą įmesti, nes nebuvai nubaustas už tai kai atsitelinau, paprasčiausiai paleidau. https://streamable.com/h9v0rp Check_Bass ir Sesi_Devyni sureagavo į tai 2 akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tonys_Gazuolis Paskelbta Kovas 13 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 13 Tai tu atsiusk klipa kai nusoves tave buvai ir atsitelinai toliau saudei i mane Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Kovas 13 Dalintis Paskelbta Kovas 13 prieš 32 minutes(-čių), Tonys_Gazuolis rašė: Tai tu atsiusk klipa kai nusoves tave buvai ir atsitelinai toliau saudei i mane Kokius įrodymus, jei aš tave paleidau, biški prasuk ta galvą normaliai ant mąstymo, antrą šansą gavai pabėgt, bet nedašuto /vtm įšaut ar šiaip kažkur toliau, lupai į /vt 1 ir apsibliovei kai čiupau, ar aš dabar kaltas? O jei ką, turiu tuos įrd, kai tave paleidau ir tepei slidęs į /vt 1, jei reikia parodyti galiu, tiesiog neduoda į streamable įkelti. akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tonys_Gazuolis Paskelbta Kovas 13 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 13 Taip kaltas, nebutum abusines buciau sekmingai zole nurinkes, bet va sugalvojai atsitelint Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Kovas 13 Dalintis Paskelbta Kovas 13 prieš 1 minutę, Tonys_Gazuolis rašė: Taip kaltas, nebutum abusines buciau sekmingai zole nurinkes, bet va sugalvojai atsitelint Nebenusišnekėk geriau, palik atsakyt kitam adminui į tą ppk akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Kovas 13 Dalintis Paskelbta Kovas 13 Man atrodo čia labiau pyktis, kad nedašuto iki kokios mašinos nusitelint vietoj to, kad nuo vt1 peškom bandyt pabėgt. Sudurniavo atsitelindamas, niekas to neneigia bet vien dėl to teleporto sunkiai nenukentėjai, buvai paleistas ir tik vėliau pagautas kei nesugebėjai pabėgt. Visi klaidų darom, net mes būna pro akis praleidžiam kitų žaidėjų pažeidimus padarytus per klaidą tai ir čia bus tik perspėtas atsakingiau elgtis su turimom pareigom, pilnaverčio įspėjimo nėra už ką dėt. Lukas_Ping, Check_Bass, Vadim_Kalashnikov ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai