Medute_Falcon Paskelbta Kovas 14 Dalintis Paskelbta Kovas 14 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Medute_Falcon 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Nerijus_Kesminas 3. Priežastys: Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu (įskaitant, grįžimui atgal į susišaudymą) [2 įspėjimai per pažeidimą]. 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/VznvJNI Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nerijus_Kesminas Paskelbta Kovas 14 Dalintis Paskelbta Kovas 14 (redaguota) labas, nematau tavo nuotraukoje kur būtų parašyta jog gryžau su /vtm draugas mane pagetiino nes kai mane nusovei buvau afk ir nemačiau jog buvau nušautas nuo taves gero vakaro, gražaus likusio savaitgalio Redaguota Kovas 14 nario Nerijus_Kesminas Medute_Falcon ir Deivis_Wade sureagavo į tai 1 1 Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Kovas 15 Dalintis Paskelbta Kovas 15 Priimta. Pasikartojus nusižengimui VIP narystė bus anuliuota Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai