Jason_Momoa Paskelbta Kovas 21, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Jason_Mamoa 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Pilkas_Betmenas 3. Priežastys: Ramiai sau važinėjau gatve pradėjo šaudyti , apsisukai pasižiūrėjau kas tokie šaudosi ten sedėjo Juodas_Betmenas ir Pilkas_Betmenas ir jis iš mašinos kartu su savo bičiuliu pradejo tazeri naudoti "Policijos" sutramdamajį ginklą . Nesuprantu prie ko čia taip prikibo prie manęs .. Vaizdo įraše matosi akivaizdžiai kaip mane nekaltą pilietį baudžia . Nei policininkas nei kas . 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/w3110z Redaguota Kovas 21, 2023 nario Jason_Mamoa Check_Bass, Grisha_Kalashnikov, Juodas_Betmenas ir 1 kitas sureagavo į tai 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pilkas_Betmenas Paskelbta Kovas 21, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2023 Labas. Pasitaisyk nicką, nes aš nei Piktas_Demonas, nei Piktas_Betmenas. Iš savo pusės aš tau nieko blogo nepadariau. Juodam Betmenui pasakiau, kad taip nebedarytų ir išvažiavome. Atsiprašau , jei tau tai sutrukdė žaisti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 26, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 26, 2023 Atmesta. ADMIN narys atsakė ir paaiškino. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai