Bernas_Totalus Paskelbta Kovas 22, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2023 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ant_Kaifo 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Gugis_Fanta 3. Priežastys: Kiek man žinoma tai kad Gugis yra laikinas mediku direktorius. Bet šia naktį jis įsidarbino pareigūnu ir dalyvavo narkotiku naikinime bei susišaudyme. Ir kiek man žinoma yra taisyklė 3. Darbo valdžios atstovai gali priimti Projekto komandos narius į darbą su pakvietimu, tačiau to daryti neprivalo. Tuo momentu kai jis perėjo į policija PD direktoriaus nebuvo on tad pažeidė taisykle kurioje rašoma kad admin komanda turi gauti leidimą iš direktoriaus kad galėtu įsidarbinti. Piktnaudžiauja pareigom pamato kad kažkas augina zole ar tai per pzu ar per /mapp peršoka į kita darba ir sučiumpa... 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/KveUeEx Redaguota Kovas 22, 2023 nario Bernas_Totalus Stanley_Williams, Jefro_Grand, Morn_Saenz ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 2 13 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Kovas 22, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2023 Sveikas Big_Papa Situacija tokia, kad Mantas_Cancel turi pd direktoriaus role, tai jis mane pakvietė į darbą. Dabar klausimas tau, kodėl pats sėdi mašinoje ir nieko nedarai? Galbūt pats su kitu acc Ant_Kaifo žole auginai? Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ant_Kaifo Paskelbta Kovas 22, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2023 prieš 1 valandą, Gugis_Fanta rašė: Sveikas Big_Papa Situacija tokia, kad Mantas_Cancel turi pd direktoriaus role, tai jis mane pakvietė į darbą. Dabar klausimas tau, kodėl pats sėdi mašinoje ir nieko nedarai? Galbūt pats su kitu acc Ant_Kaifo žole auginai? Nedariau nes buvau išėjes pavalgyti. o ant_kaifo atidaviau draugui žaisti. Jason_Momoa sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bernas_Totalus Paskelbta Kovas 23, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 23, 2023 Ko čia kiši ta Manta_Cancel jis ne direktorius role jis gali užsidėti kokias nori skamba kaip tavo problema kad nuėjai nereikėjo eiti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 26, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 26, 2023 Atmesta. Darbuotojas (įskaitant ir ADMIN narys) negali įsidarbinti į darbą be gauto pakvietimo iš darbo valdžios. Jeigu pakvietimą suteikė, tai įsidarbinimas teisingas :? Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai