Erdoganas_Atalajus Paskelbta Kovas 28 Dalintis Paskelbta Kovas 28 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Erdoganas_Atalajus 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Markas_Maikas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Naikino mano mašinas prie mano vilos. 15:49 nuotraukoje matote pastatytas visas mano mašinas, ir atvažiusį Markas_Maikas. Po 5 min abu pradėjo šaudyti mano mašinas, sunaikinę BMW ir Mitsubishi. Gaila, kad neturiu tikslių įrodymų, kaip jie šaudo - bet pribėgus prie Markas_Maiklas, sakė, kad šaudė kolega (Kryzmantas_Torpeda) bei teigia, kad nicko nematė. Turint omeny, kad abi mašinos buvo sunaikintos prie mano namų ir tik atsiteleportavus mačiau abudu, tikiu, kad abu turėtų turėti įrodymus, kad kažkas šaudė, kitu atveju, kodėl jie abu prie mano namų ir vienas su SG, kitas bėga nuo manęs? 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/JAVqm4A Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestas_Dumai Paskelbta Kovas 29 Dalintis Paskelbta Kovas 29 atmesta nepakanka irodymu sv Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai