Alexandras_Didysis Paskelbta Kovas 30 Dalintis Paskelbta Kovas 30 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Alexandras_Didysis 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Giedrius_Klebonas 3. Priežastis: cheat 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/17tVgCq 5. Papildomi komentarai: 30 sec pov, kai mane nusauni Barsuku_Valdovas ir Mike_Falcon sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Kovas 31 Dalintis Paskelbta Kovas 31 Tai tu pirmas ikelk kaip tave nusoviau kaip npceka tada ir as ikelsiu. =0 Alexandras_Didysis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alexandras_Didysis Paskelbta Kovas 31 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 31 prieš 7 valandas(-ų), Giedrius_Klebonas rašė: Tai tu pirmas ikelk kaip tave nusoviau kaip npceka tada ir as ikelsiu. =0 Giedriuk, laikas tirpsta, 7 valandeles liko tau Mike_Falcon sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Kovas 31 Dalintis Paskelbta Kovas 31 Smegenis tau tirpsta tu turi pateikti klipa pirmas ka tu man cia delioji 0,0 Num_Lock, Dagerito_Blagadar ir Makaras_Juodutis sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Kovas 31 Dalintis Paskelbta Kovas 31 prieš 40 minutes(-čių), Giedrius_Klebonas rašė: Smegenis tau tirpsta tu turi pateikti klipa pirmas ka tu man cia delioji 0,0 Jeigu turi išsaugojęs POV, tada jį ir privalai čia pateikti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Kovas 31 Dalintis Paskelbta Kovas 31 https://streamable.com/6u4mlk Žiek saves. Alexandras_Didysis ir Mike_Falcon sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Kovas 31 Dalintis Paskelbta Kovas 31 Žaidėjas užblokuotas. Ačiū, kad pranešėte. Ned_Nike, Alexandras_Didysis, Barsuku_Valdovas ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai