Petras_Grietinis Paskelbta Gegužė 17 Dalintis Paskelbta Gegužė 17 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Petras_Grietinis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @King_Artha 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Ateme man ginklus, bet kitam asmeniui kuris i mane saude ( Tommy_Frost ) ne. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Negaliu as atiminet ginklu, neturiu jokiu irodymu, tegul King_Artha atsiunica clipa kaip "ateme" Tommy_Frost ginklus. Tegul dar prie to pacio atsiuncia kaip as saudau ir viesai rodau tuos ginklus. Kazkokie nesusipratimai ar truksta irodymu ? Mielai rastelkit i dc: kapusts69 Tik į priekį ne atgal Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnelis_Yellow Paskelbta Gegužė 17 Dalintis Paskelbta Gegužė 17 Prasau is mano puses tavo dmg man Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Petras_Grietinis Paskelbta Gegužė 17 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 17 (redaguota) Atsiusk ta clipa kaip pirmas pradejai saudyti i mano kolega, taves sitas isvis neliecia ir taves niekas neminejo jeigu nori gali kistis bet tu pirmas ir pradejai visus saudyti tad siulyciau atsiraukt Redaguota Gegužė 17 nario Petras_Grietinis Tik į priekį ne atgal Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jack_Froxes Paskelbta Gegužė 17 Dalintis Paskelbta Gegužė 17 Papeikimas atmestas, 6. Peikiant asmenį, privalo būti pateikti vaizdiniai įrodymai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai