Klevo_Lapas Paskelbta Gegužė 31 Dalintis Paskelbta Gegužė 31 uz nieka pasodino mane afk buvau nuejes nuo kompo pareinu po 10-15min ziuriu pyst kaleime uz reloga,ket pazeidimus,begimas nuo teisesaugos ir nesilaikymas pareiguno taisyklemis Num_Lock, Pablo_Pablito, Vasia_Ciornij ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Klevo_Lapas Paskelbta Gegužė 31 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31 prieš 25 minutes(-čių), Klevo_Lapas rašė: uz nieka pasodino mane afk buvau nuejes nuo kompo pareinu po 10-15min ziuriu pyst kaleime uz reloga,ket pazeidimus,begimas nuo teisesaugos ir nesilaikymas pareiguno taisyklemis dar taip nepagarbiai tai oi oi oi Check_Bass ir Kestutis_Barnis sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gegužė 31 Dalintis Paskelbta Gegužė 31 prieš 25 minutes(-čių), Klevo_Lapas rašė: dar taip nepagarbiai tai oi oi oi apeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @ 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): užpildyk pagal forma. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Gegužė 31 Dalintis Paskelbta Gegužė 31 Papeikimas atmestas, pildyk pagal pateikta anketa. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai