Rolis_Laupokas Paskelbta Birželis 18 Dalintis Paskelbta Birželis 18 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Rolis_Laupokas 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Hoperis_Code, Robke_Gang 3. Priežastys: Hoperis_Code -false ban, is 3 clipu nusprende kad cheatinu, nors neturi irodymu kaskokiu kur tikrai matytus kaskokios palengvinancios programos. Pc check irgi pasigesta kaskaip. Robke_Gang- Uzpildziau unban anketa, bet atmete nepasigilinus i situacija. ir vengia atsakyt i discorda. 4. Vaizdinė medžiaga: Stasys_Palauskas, Vasia_Ciornij, Igoris_Kiausinavicius ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 5 sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Birželis 18 Dalintis Paskelbta Birželis 18 Pradžiai gal tada šalinam Robke, o aš palauksiu kol Tosha atsakys į mano papeikimą. Saul_Combs sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolis_Laupokas Paskelbta Birželis 18 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 18 ne. kur irodymai kad cytinu as? sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Birželis 18 Dalintis Paskelbta Birželis 18 Ir kas man iš tavo ten tų papildomų pov'ų, kurie niekam neįdomūs? vertinom konkrečiai tą skundą ir jame pateiktus POV. Konkrečiai tai šitas POV tavo tai nebejuokink net mazindamas kažką - https://medal.tv/games/gta-v/clips/mTUNbqzU7WyoztfXx?invite=cr-MSx0djIsNTczNTU2Njc Atmesta, tipo. Laimis_Lapiukas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai