Kenzo_Lapazz Paskelbta Birželis 27 Dalintis Paskelbta Birželis 27 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kenzo_Lapazz 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:FREE STARAI TAI AFK CYTINIS Ar kaip ten karoce stojau ant kelio kaskas man parase nueinu paziurau killeris dq uz bano raso iseinu i lmg tikrina checkas ir ziurau dar afk idejo is kur jis islindo isvis . 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): BUS APACioj Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kenzo_Lapazz Paskelbta Birželis 27 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 27 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Birželis 27 Dalintis Paskelbta Birželis 27 „Tyčinis AFK“ [15 įtarimo Taikoma, kai šalia žaidėjo slapyvardžio yra [AFK] būsena. Taikoma, kai žaidėjas yra surakintas šalia esančio Policininko ir mėgina išvengti bausmės. gražaus vakaro draugas mielas mano https://streamable.com/p9u7zt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kenzo_Lapazz Paskelbta Birželis 27 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 27 net nemaciau taves Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Birželis 27 Dalintis Paskelbta Birželis 27 Ką tik, Kenzo_Lapazz rašė: net nemaciau taves Svarbu aš mačiau ir to užtenka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Birželis 28 Dalintis Paskelbta Birželis 28 Papeikimas atmestas, darbuotojas pateikė įrodymus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai