Simas_Uno Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Simas_Uno 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Rytis_Cicinauskas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Manau aiškiai yra parašyta darant patikra negalima surakinti nebent priešinasi, ar aš priešinausi? Norėčiau įrodymų dq, ai palauk ar čia gi nebus kartais medikų saugioji zoną? O žiurėk net gi 2 papeipkimai vienu metu sekmės darbe vyras :Ddddddd. Papildau trečia kartą dar liktais ir gamyklos grobimas buvo, o kodėl tu jame nedalyvauji? 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Kovas 27, 2023 nario Simas_Uno Dadėjau informacijos Waka_Nda ir Rytis_Cicinauskas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rytis_Cicinauskas Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 Pats skelbeisi, kad supirkinėji žole. Aš tiesiog privažiavau ir patikrinau tave. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Simas_Uno Paskelbta Kovas 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Rytis_Cicinauskas rašė: Pats skelbeisi, kad supirkinėji žole. Aš tiesiog privažiavau ir patikrinau tave. Papildžiau dar papeikima perskaityk per naujo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 Papeikimas priimtas. Pareigūnam draudžiama tikrinti žaidėjus dėl narkotinių medžiagų ligoninių saugioje zonoje. Darbuotojui skiriamas įspėjimas (1/3) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai