Cortez_Lukas Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Cortez_Lukas 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Luksis_Flux 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): Spoiler 4. Kokia paskyra naudojatės?: Cortez_Lukas 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 https://streamable.com/oejy6q Būtina sulėtint video ant 1/4, ant 0:15 kai Kes_Speed buna full armor ir hp biški nujimta, ji iš tokio angle pašovė todel jis nesimate, bet ant 0:16 matosi akivaizdžiai kad -100 -147 dmg padare ir kulkos palei garsą girdisi kad atsimuše į objektą ne į žmogų plius dar Cortez_Lukas net akyse matyt nametag nebuvo įmanoma ir Kes_Speed buvo gan toli nuo Cortez atstumo, matosi kad jis šovė tiesei per objektą nes tik tokiu būdu jam eitu toki dmg kieki padaryt, jeigu jis tiesei šautu tada kulkos greit nueis iki priešo, bet kuo toliau tuo ilgiau ir mažesnis dmg kadangi atstumas didesnis iš shotgun. Ant 0:18 Kes_Speed išlenda tiesei prieš akys ir nepataiko Cortez, nors kitus šūvius labai gerai užtaike kuriu neįmanoma buvo padaryt, 0:18 kai Kes_Speed pasislepia ir jam padaro 47 dmg irgi girdisi kad per objektą šauta. Ant 0:20 Irgi matosi kad kauriai pareina kulka iš shotgun ir girdisi kad atsimuša i objekta plius dar matosi iš kurios puses pareina kulka, jeigu butu iš kitos vietos butu kita trajektorija kulkos. prieš 5 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Cortez_Lukas 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Luksis_Flux 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): Paslėptas turinys 4. Kokia paskyra naudojatės?: Cortez_Lukas 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Lunis_Hakis, Grisha_Kalashnikov, Tevas_Spartak ir 15 kiti(-ų) sureagavo į tai 11 2 4 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Kovas 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 (redaguota) Kas cia per cytai?? :DD ka as matau tai Desynca arba pingas tiesiog, nesuprantu kodel Kes_Speed neprase manes pov.. buciau mielu noru numetes... ir kur /dmg lentele? tie damage -100 -147 matosi kai jis tik uzbega uz coverio tai gauna damage o tai yra tiesiog paprastas desyncas arba tiesiog pingas (gyvenu uk tai mano pingas zymiai didesnis nei paprasto zaidejo kuris gyvena lt) ... o tie -47 damage tai matosi kad bahuras gauna kulku nuo kitu ciuvo mano kulkos i skarda pisa tusciai + serverio lagai, paciam vidose matosi Tony_Anderson teleportuojasi... Redaguota Kovas 27, 2023 nario Cortez_Lukas Kes_Speed, Don_Alvarez ir Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 prieš 23 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: Kas cia per cytai?? :DD ka as matau tai Desynca arba pingas tiesiog, nesuprantu kodel Kes_Speed neprase manes pov.. buciau mielu noru numetes... ir kur /dmg lentele? tie damage -100 -147 matosi kai jis tik uzbega uz coverio tai gauna damage o tai yra tiesiog paprastas desyncas arba tiesiog pingas (gyvenu uk tai mano pingas zymiai didesnis nei paprasto zaidejo kuris gyvena lt) ... o tie -47 damage tai matosi kad bahuras gauna kulku nuo kitu ciuvo mano kulkos i skarda pisa tusciai + serverio lagai, paciam vidose matosi Tony_Anderson teleportuojasi... Nu tai mesk ta pov’a nesimazines :Dddd Cortez_Lukas ir Don_Alvarez sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Kovas 27, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 prieš 7 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė: Nu tai mesk ta pov’a nesimazines :Dddd Taigi sako, būtų paprašęs tai būtų nuclipines 10min atgal pov’a per gforca, ar nekanelina tau? Hoperis_Code sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Kovas 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 27, 2023 (redaguota) patestavom biski, tai va mano pov https://streamable.com/b2pqn9 ir draugo pov https://streamable.com/ind3fn matosi kaip kulka netgi pereina per stoga (ant mano ekrano net nebuvo jo bet vistiek pataikiau) jei labai atidziai paziuretum ir gauna -23 damage DMG LENTELE: Spoiler Dar vienas testavimas. Mano POV https://streamable.com/75e517 JO POV: https://streamable.com/nhum9f , mano ekrane as ji vis dar matau ir pataikau i ji (kojas) bet jo ekrane jis buvo uz stogo ir gavo hita i pilva. DMG LENTELE: Spoiler + matosi kad ciuvas teleportinasi visados, arba cia mano pingas arba cia serverio lagai. Redaguota Kovas 27, 2023 nario Cortez_Lukas Lince_Naikintuvas, Dima_Bilan ir Don_Alvarez sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 (redaguota) Peržiūrėjas abu clipus galiu pasakyti tik tiek, arba Magic Bulletas arba Desyncas, bet gaila, kad adminas @Luksis_Fluxnebuvo įsijunges tracerių, tada būtų lengviau pamatyti kas čia darėsi.Taipogi gaila, kad @Cortez_Lukas neturėjo povo, bet teisybe pasakė, kad nepaprašė pasavint povo, kas būtų kitas faktorius jei neturėtų povo. Bet tikrai neblogus pavyzdžius sumetė kaip ta vieta yra bugova ir koks desyncas yra tokioje vietoje Redaguota Kovas 28, 2023 nario Dlm_Faze Don_Alvarez, Sandiego_Simis, Lince_Naikintuvas ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rycka_White Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 Admina nuimt uz tokius banus. Cortez_Lukas, Don_Alvarez ir Grisha_Kalashnikov sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 (redaguota) Va dar vienas geras pavyzdys kaip ši vieta buginas. Mano POV - https://streamable.com/vmgkv6 Lai_Svas POV - https://streamable.com/zenvp6 man rodė, kad jis per siena šaudo į mane ir pataiko į koją, klubus (FOTO). nors mano galvo buvo vos išlindus, tuo tarpu mano kolegai rodė visiškai kitaip, pamatyti galite pažiūrėję jo POV'a. Iškart pamatęs šita vieta supratau, kad banas tikrai už dyką, nes ne pirma syki jau toks įvykis tik nieks niekam nesakė ir nesiskūndė, yra man pačiam tai nutike tikrai ne viena karta šitame sandelyje. Redaguota Kovas 28, 2023 nario Stanley_Williams Cortez_Lukas, Lai_Svas ir Don_Alvarez sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernes_Tas Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 Siūlau neatblokuoti ir pamiršti. Cortez_Lukas, Hoperis_Code, Lince_Naikintuvas ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 Galit neberašyt jau, vistiek visa gauja kiaurai sienas lupat kai su lazeriais be misso, desynceriai atsirado Cortez_Lukas, Lai_Svas ir Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lai_Svas Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 tavo žodis per kovo 8 dabar gali durt iš čia Išlėkes neskambink Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Game_Ower Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 jokio unban, prisigavęs bičas seniai jau. Manau, Lukšis pats puikiai supranta, kaip veikia jūsų “desyncai”. Lince_Naikintuvas ir Cortez_Lukas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 gerai tylekit nekomentave, sulauksit verdikto ir nesipjaudami Sandiego_Simis, Aftaritet_Stalone, Lince_Naikintuvas ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 2 1 1 1 ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 prieš 3 valandas(-ų), Game_Ower rašė: jokio unban, prisigavęs bičas seniai jau. Manau, Lukšis pats puikiai supranta, kaip veikia jūsų “desyncai”. Nu kad tu supranti tai faktas, pavyzdžius tau net sumetė, matosi, kad naujas ties GTA 5 ir aplamai ties jų platformom ir kaip viskas veikia ties tuom, geriau pats nekomentuok jei nežinai ką komemtuoji Cortez_Lukas sureagavo į tai 1 sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Game_Ower Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 prieš 42 minutes(-čių), Dlm_Faze rašė: Nu kad tu supranti tai faktas, pavyzdžius tau net sumetė, matosi, kad naujas ties GTA 5 ir aplamai ties jų platformom ir kaip viskas veikia ties tuom, geriau pats nekomentuok jei nežinai ką komemtuoji jo debilas esu, nežinau, kas yra desync’as xdd + Cortezas unbaną pasiemė, kas duoda suprasti, kad galimai čytino ir žino, kad nebus atblokuotas:) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 prieš 14 minutes(-čių), Game_Ower rašė: jo debilas esu, nežinau, kas yra desync’as xdd + Cortezas unbaną pasiemė, kas duoda suprasti, kad galimai čytino ir žino, kad nebus atblokuotas:) Nu teisybe pasisakiai apie save, nes tavo manymu jei pasiima unbana tai reiškia, kad čytino, num tai tam yrapriežastys dėl ko galėjo pirkti, pirma iš jų, kad kam laukti nuosprendžio kai gali nusipirkti unbana ir jei jis bus teisingas jam bus gražinti kredai... Nekomentuok geriau jei neturi žalio supratimo sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ink_Smash Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 (redaguota) https://www.youtube.com/watch?v=hpzogs9k_fk&feature=youtu.be&ab_channel=iiinkS čia irgi pamąstymui toks įdomesnis momentas. Redaguota Kovas 28, 2023 nario Ink_Smash Thunder_Merlin, Rycka_White ir Don_Alvarez sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 prieš 17 valandas(-ų), Cortez_Lukas rašė: Kas cia per cytai?? :DD ka as matau tai Desynca arba pingas tiesiog, nesuprantu kodel Kes_Speed neprase manes pov.. buciau mielu noru numetes... ir kur /dmg lentele? tie damage -100 -147 matosi kai jis tik uzbega uz coverio tai gauna damage o tai yra tiesiog paprastas desyncas arba tiesiog pingas (gyvenu uk tai mano pingas zymiai didesnis nei paprasto zaidejo kuris gyvena lt) ... o tie -47 damage tai matosi kad bahuras gauna kulku nuo kitu ciuvo mano kulkos i skarda pisa tusciai + serverio lagai, paciam vidose matosi Tony_Anderson teleportuojasi... Pats iš UK esu, lago neturiu. Paprastas desync 3-4 kartus nepasitaiko. Video galima sulėtint pačiam ir įsižiūrėt gerai kad matosi iškur pareina kulkos ištikro. Kai -47 dmg jis gavo, tuo metu tave kažkas iš sono šaudė ir kulkos ėjo į skarda nepataikytos, bet kai buvai 1vs1 tada kulkos į skarda kažkaip for fun eina. prieš 16 valandas(-ų), Cortez_Lukas rašė: patestavom biski, tai va mano pov https://streamable.com/b2pqn9 ir draugo pov https://streamable.com/ind3fn matosi kaip kulka netgi pereina per stoga (ant mano ekrano net nebuvo jo bet vistiek pataikiau) jei labai atidziai paziuretum ir gauna -23 damage DMG LENTELE: Rodyti paslėptą turinį Dar vienas testavimas. Mano POV https://streamable.com/75e517 JO POV: https://streamable.com/nhum9f , mano ekrane as ji vis dar matau ir pataikau i ji (kojas) bet jo ekrane jis buvo uz stogo ir gavo hita i pilva. DMG LENTELE: Rodyti paslėptą turinį + matosi kad ciuvas teleportinasi visados, arba cia mano pingas arba cia serverio lagai. Sveikas , kalbama apie Cortez_Lukas, pirmas hit galbūt ir buvo desync kaip ir paaiškinime rašiau, bet visi kiti jeigu sulėtini vaizdo įrašą ir pasiklausai girdisi kur kulkos atsimuša į skarda ir netgi matosi iš kur pareina kulkos. Kita tavo komentarus ir POV, tavo POV nėra taip pat padarytas kaip buvo tarp Cortez_Lukas ir Kes_Speed susišaudymas, čia išvartėt savo būdą filmuodami, kad žaidėjas atsirastu pilnai jo akyse kitoje pusėj privalo jis perlipti ta bortą ant pačio viršaus, Kes_Speed neperlipo tik priėjo ir tai tik 1 karta. Cortez_Lukas, matosi iškarto griebiasi savo gaujiniu kaip pastiprinimo kad ji palaikytu ir čia bandytu pakeist visa vaizdą į kita situacija. Galu gale jeigu būtum nepripažinęs Ban, būtum laukęs atsakymo, bet ne, iškarto pasiėmei Unban lyg tai tau nebūtų naujiena už ką gavai. Rycka_White, Don_Alvarez, Game_Ower ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Kovas 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 prieš 54 minutes(-čių), Ink_Smash rašė: https://www.youtube.com/watch?v=hpzogs9k_fk&feature=youtu.be&ab_channel=iiinkS čia irgi pamąstymui toks įdomesnis momentas. tavo galva matosi nuo silo, nezinau ka cia bandai pridurti bahuras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Kovas 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 prieš 7 valandas(-ų), Stanley_Williams rašė: Va dar vienas geras pavyzdys kaip ši vieta buginas. Mano POV - https://streamable.com/vmgkv6 Lai_Svas POV - https://streamable.com/zenvp6 man rodė, kad jis per siena šaudo į mane ir pataiko į koją, klubus (FOTO). nors mano galvo buvo vos išlindus, tuo tarpu mano kolegai rodė visiškai kitaip, pamatyti galite pažiūrėję jo POV'a. Iškart pamatęs šita vieta supratau, kad banas tikrai už dyką, nes ne pirma syki jau toks įvykis tik nieks niekam nesakė ir nesiskūndė, yra man pačiam tai nutike tikrai ne viena karta šitame sandelyje. @Luksis_Flux Taigi tas stogas bugintas ko tu nesupranti, paziurek i @Stanley_Williams poov ir @Lai_Svas ciuvas vps uz stogo kitam ekrane ir gauna hittus nors vps pas ciuva kuris saudo jis jam pries akis? Suprantu kad tu cia bandai man pakenkt nes cosa savekai pradejo verkt bet tebunie @Max_Tosha tegul atsako o ne diskutuojam ta pati, akivaizdziai matosi kad buginasi stogas ir zmones teleportuojasi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 28, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 28, 2023 Žaidėjas Cortez_Lukas neužblokuotas. Grąžinti 1074 kreditai už atsiblokavimą. Abi versijos pagrįstos. Tačiau kilus abejonėms turi būti aiškinama užblokuoto žaidėjo naudai. Ravel_Morrison ir Dlm_Faze sureagavo į tai 1 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai