Justas_Boss Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Boss 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mynde_Lels 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Taisyklių nežinojimas 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Liepa 27 nario Justas_Boss Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mynde_Lels Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 Ekrano nuotrauka, kurią pateikei, priartinta. Joje matosi, kad sandoris buvo sėkmingas. Taip pat paaiškinimo 5 punktas nurodo, kad viešai parduodant narkotines medžiagas galima dėt įtarimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justas_Boss Paskelbta Liepa 27 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 27 Visų pirma, sandoris su NPC nėra viešas. Aš pardaviau prieš tavo tikrinimą. Viešas skelbimas per /v buvo paskelbtas tik tada, kai jau sėdėjau jaile, todėl tu jo man negalėjai priskirti. Nebent būtum laukęs manęs prie išėjimo iš jailo – tada galėtum jį dėti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mynde_Lels Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 https://streamable.com/juej9x video, daugiau nėra ka pridurt. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justas_Boss Paskelbta Liepa 27 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 27 Tiesiog stovėjau vietoje. Tu mane patikrinai ir nieko neradai, todėl daugiausia, ką galėjai padaryti, Sakyti man, kad pasišalinčiau iš šios vietos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 Papeikimas priimtas, darbuotojas gauna įspėjimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai