Justas_Boss Paskelbta Pirmadienis 07:01 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 07:01 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Boss 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mynde_Lels 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Taisyklių nežinojimas 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Pirmadienis 07:01 nario Justas_Boss Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mynde_Lels Paskelbta Pirmadienis 07:25 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 07:25 Ekrano nuotrauka, kurią pateikei, priartinta. Joje matosi, kad sandoris buvo sėkmingas. Taip pat paaiškinimo 5 punktas nurodo, kad viešai parduodant narkotines medžiagas galima dėt įtarimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justas_Boss Paskelbta Pirmadienis 07:53 Autorius Dalintis Paskelbta Pirmadienis 07:53 Visų pirma, sandoris su NPC nėra viešas. Aš pardaviau prieš tavo tikrinimą. Viešas skelbimas per /v buvo paskelbtas tik tada, kai jau sėdėjau jaile, todėl tu jo man negalėjai priskirti. Nebent būtum laukęs manęs prie išėjimo iš jailo – tada galėtum jį dėti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mynde_Lels Paskelbta Pirmadienis 08:10 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 08:10 https://streamable.com/juej9x video, daugiau nėra ka pridurt. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justas_Boss Paskelbta Pirmadienis 08:19 Autorius Dalintis Paskelbta Pirmadienis 08:19 Tiesiog stovėjau vietoje. Tu mane patikrinai ir nieko neradai, todėl daugiausia, ką galėjai padaryti, Sakyti man, kad pasišalinčiau iš šios vietos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta Pirmadienis 11:21 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 11:21 Papeikimas priimtas, darbuotojas gauna įspėjimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai