Jesse_Clem Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jesse_Clem 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Netyčia partrenkiau žmogų kuris vidury gatvės begiojo judrioj zonoj, čia ne mano kaltė, pridėjo starų belekiek 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/03jz4u Zzzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) „Civilio užpuolimas“ [15 įtarimo ] Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma civilis. Netaikoma kai civilis yra užpuolamas bosų lokacijose Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus. bet sake pavas imesk pova @Lawrence_Taylor Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jesse_Clem Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) Mane iš galo partrenkė ir į jus nuskridau Zzzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 8 valandas(-ų) prieš 2 minutes(-čių), Jesse_Clem rašė: Mane iš galo partrenkė ir į jus nuskridau Tai numesk visą klipą kai nustūmė o ne visą pabaiga kaip bekt pradėjai būtum sustojęs ir pasakęs bet to nesugebejai padaryti Vladas_Kuznekovas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) Įrodymai kaip žaidi apollo boulingą pas mane, nepatiks verdiktas - kviečiu pasidalint pavaduotojų papeikime. Atmesta. Check_Bass, Jesse_Clem ir Pablo_Pablito sureagavo į tai 1 2 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai