Dej_Mukas Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Dej_Mukas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):Gang Pukiss 3. Priežastis: Deda starus už nieka visai,daužosi,persekioja,pasodina i kaleima ir pats atvažiuoja ten ir visaip vadina ir tranko,vagia daiktus is mašinos,atvažiuoja prie mano namo tranko turta visa,sako eiti iš jo namu nors ne jo namas,atima ginklus,licenzija. 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/imported-clips/clips/nrBXf7n8EtuU-I-n0?invite=cr-MSxiNGMsMzkyNjQ4ODU0 https://medal.tv/games/imported-clips/clips/nrCeLHR4FCP5cTlbC?invite=cr-MSxNRlosMzkyNjQ4ODU0 https://medal.tv/games/gta-v/clips/nrnGBWTZdvftjxwUH?invite=cr-MSxZTkUsMzkyNjQ4ODU0 5. Papildomi komentarai:Neturi buti jis policijoje ne jam vieta ten,zmogui matosi demesio trukumas........ Video kaip daužai mano mašina….https://medal.tv/games/gta-v/clips/nrohcv5xgccV5lHkG Redaguota Rugsėjis 2 nario Dej_Mukas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 Nu labas pagaliau parašėt tą papeikimą visi bendrom jėgom,šaunuoliai. 1.Dėl starų - pati savo pove ikelei kaip važinėji ne keliu,trankaisi ir bėgi nuo manęs tai nemanau,kad man reikia net kelt. Persekiojimo taip pat nėra, jūs pradėjote važiuot tai turiu pilną teisę jus sustabdyt patikrint,dar matosi tavo video kaip buvai be diržo. 2. Į kalėjimą atvažiavau ant civilkės,bet nei aš tavęs trankiau, nei vadinau. 3. Dėl daiktų vogimo- tą vieną vaistinėlę kurią paėmiau ar kiek ten,galiu atiduot jei taip skauda. 4.Kokį tavo turtą aš trankau? Tvorą? :DDD kuri vėl atsiras kai nuvarysi 0.2km? Nei aš tavo mašinai dmg nepadariau tai neverk ant tiek dėl tos tvoros ačiū. O ginklus ir lic atėmiau iš tų kurie šaudė,jeigu jie jaučiasi ,kad atėmiau už dyką tegul parašo papeikimą mielai pateiksiu įrodymus pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dej_Mukas Paskelbta Rugsėjis 2 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 PIRMA!!!Man tu išviso atimei del nieko,kad i mane šaudė kitas zmogus kaip važiavau mieste,o jam nieko net nepadarei tam zmogui,o mane išvežei ir atimei viska,nors aš gineusi save kad i mane šaudo,kaip pasakiau kodel nieko jam tu sakai aš nemačiau nors važiavai už manes ir viskas matei…. ANTRA!!!Tu mus persekioji,ko tu važiuoji išpaskos ir pastoviai stabdai mus, mate kolega tavo net kaip tu elgesi su mumis,ir sake tau nustoti taip daryti,atvažiuoji prie namo mano ir aiškini man ka daryti…. TREČIA!!!Tu atvares i kaleima mane daužiai, vadinai visaip,gaila neturiu video to metu kaip darei taip…. KETVIRTA!!!Tu esi pareigūnas ir negali kalbėti nesamoniu ir vadinti visaip….. PENKTA!!!Taip aš begau nes tu atsibodai visa vakara mus sekioji ir stabdai pastoviai ir tikrini….Tau demesio trukumas ar kas yra??? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 prieš 3 minutes(-čių), Linas_Mocio rašė: 5.Gang_Pukiss Irgi kazkaip negraziai vadinai ja 6. Palete tikrini kas 5sek. saudai i masina su tazeriu ir visus tikrini. 7. Nu issidirbinejai paparasciausia gaila kad as neturiu kaip elgeisi prie namu persirengi i parasta apranga, pats pradedi saudyti paskui i uniforma ir visus kaip Policijos pareiguna visus suiimi ar grazu taip daryti zmogau Gang_Pukiss Tu nejuokink,kad kas 5s tikrinu,nes neina net tikrint kas 5s :DDD prasau parodyk dmg lentele kaip saudziau i tave maldauju surask nes taip net nebuvo,maziau alaus gerk atmintis prašviesės pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 prieš 4 minutes(-čių), Dej_Mukas rašė: PIRMA!!!Man tu išviso atimei del nieko,kad i mane šaudė kitas zmogus kaip važiavau mieste,o jam nieko net nepadarei tam zmogui,o mane išvežei ir atimei viska,nors aš gineusi save kad i mane šaudo,kaip pasakiau kodel nieko jam tu sakai aš nemačiau nors važiavai už manes ir viskas matei…. ANTRA!!!Tu mus persekioji,ko tu važiuoji išpaskos ir pastoviai stabdai mus, mate kolega tavo net kaip tu elgesi su mumis,ir sake tau nustoti taip daryti,atvažiuoji prie namo mano ir aiškini man ka daryti…. TREČIA!!!Tu atvares i kaleima mane daužiai, vadinai visaip,gaila neturiu video to metu kaip darei taip…. KETVIRTA!!!Tu esi pareigūnas ir negali kalbėti nesamoniu ir vadinti visaip….. PENKTA!!!Taip aš begau nes tu atsibodai visa vakara mus sekioji ir stabdai pastoviai ir tikrini….Tau demesio trukumas ar kas yra??? 1.Tu jeigu meluoji,tai meluok normaliai itikimai,sakai nesaudei imetu irdm kaip saudei: Spoiler https://streamable.com/q714dm 2.Nestabdau nuolatos jusu,nes jus net nestojat patikrinimui 1 3.Irodymus kad atvaziavau turi,bet kad dauzau jau neturi,nors sakei kad viska filmavai tai kaip cia dabar? 4.Taip atsiprasau nepasikartos,pasikarsciavau 5.Nu tai va prisipazisti kad begai,o kai uzdejau star sakei uz nieka. pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dej_Mukas Paskelbta Rugsėjis 2 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 Visu pirma kaip tai nedaužai mano mašina nuo kiemo nustumei daužydamas yra video pažiurek,o antra aš nieko nemeluoju nes adminai viska žiurejo ir mate:Ddd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 prieš 15 minutes(-čių), Dej_Mukas rašė: Visu pirma kaip tai nedaužai mano mašina nuo kiemo nustumei daužydamas yra video pažiurek,o antra aš nieko nemeluoju nes adminai viska žiurejo ir mate:Ddd nei vienam video nematau zinok kaip tavo masina stumiu pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dej_Mukas Paskelbta Rugsėjis 2 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 prieš 14 minutes(-čių), Gang_Pukiss rašė: nei vienam video nematau zinok kaip tavo masina stumiu https://medal.tv/games/gta-v/clips/nrohcv5xgccV5lHkG Va prašau…tai idomu kuris meluoja… Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 (redaguota) prieš 1 minutę, Dej_Mukas rašė: https://medal.tv/games/gta-v/clips/nrohcv5xgccV5lHkG Va prašau…tai idomu kuris meluoja… norejau pasalint kliuti nuo kelio,o toliau dauze pirstas_nagevicius,ir mane pastume todel ivaziavau i tave kai buvai kelkrasty,dar girdisi kai sako jis sorry sorry sorry Redaguota Rugsėjis 2 nario Gang_Pukiss pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dej_Mukas Paskelbta Rugsėjis 2 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 prieš 10 minutes(-čių), Gang_Pukiss rašė: norejau pasalint kliuti nuo kelio,o toliau dauze pirstas_nagevicius,ir mane pastume todel ivaziavau i tave kai buvai kelkrasty,dar girdisi kai sako jis sorry sorry sorry Tu nebemeluok gerai,nes kiti jei draugai imes video jei turi pilna tau bus blogai….mano mašina gražiai prie kiemo stovejo prie tvoros o ne ant kelio,neversk nedos ant to piršto…. Satan_Night sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ervinas_Kie Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 Papeikimas iš dalies priimtas. Darbuotojas dėl skirtų įtarimų pateikė įrodymus, tačiau jam skiriamas 1 įspėjimas dėl automobilio trankymo ir iš dalies išprovokuotų gaudynių (1 skundo autorės POV). Bausti 2 įspėjimu darbuotojo dėl bendravimo manierų neketinu, nes iš jūsų pačių lūpų sklido ne patys gražiausi žodeliai jo atžvilgiu (dėl šios skundo dalies žaidėjas bus perspėtas žodžiu). Dar viena skundo dalis - ginklų licenzija. Pagal pateiktus darbuotojo įrodymus girdisi, kaip papeikimo autorė pripažino naudojusi ginklą. Dėl dingusių daiktų iš automobilio (jei dingo daugiau nei minėta vaistinėlė) susisiek žaidime ir už jį bus kompencuota. Mantas_Flatron ir Gang_Pukiss sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai