Ferdinando_Santiago Paskelbta Rugsėjis 9 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 Informacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ferdinado_Santiago Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Makro_Fleksas Papeikimo priežastis: be priezasties ismete is darbo Pažeidimų įrodymai: https://imgur.com/a/ZYSKrij Esu_Mantas, Minde_King, Vadim_Kalashnikov ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Rugsėjis 9 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 (redaguota) 74281d67-5813-41e1-a8ed-c8692c0a08aa-render.mp4 Nepagarbus elgesys su valdžia, buvai ramintas, stipriai neblaivus. Pats užsivedei, reikėjo pasinaudot mano patarimu ir eit prigult. Redaguota Rugsėjis 9 nario Makro_Fleksas Esu_Mantas ir Edvinas_Litas sureagavo į tai 2 Mechanikų direktorius NUO 2026-08-27 IKI ****-**-** Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ferdinando_Santiago Paskelbta Rugsėjis 9 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 Parodyasiu visa pov'ą Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Rugsėjis 9 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 išsiblaivom dar kart kartoju. Edvinas_Litas sureagavo į tai 1 Mechanikų direktorius NUO 2026-08-27 IKI ****-**-** Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ferdinando_Santiago Paskelbta Rugsėjis 9 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 https://imgur.com/a/eGRwENc Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ferdinando_Santiago Paskelbta Rugsėjis 9 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 full video Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Rugsėjis 9 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 Tai viskas ir matosi už ką išmestas buvai. Girtas apie visokių rušių ispejimus man čia deliojai. Buvai ramintas žodiškai neišejo tai išejai tu. Edvinas_Litas sureagavo į tai 1 Mechanikų direktorius NUO 2026-08-27 IKI ****-**-** Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ferdinando_Santiago Paskelbta Rugsėjis 9 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 Nei isejau, nei deliojau Tau.... Drk ppk turi but Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Rugsėjis 9 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 9 Girtumas irgi gali būti priežastis išmesti žaidėją iš darbo. Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai