Jump to content

Turime naująjį mechanikų direktorių !

Mantas_Cancel

Rekomenduoti pranešimai

giphy-downsized-large.gif

Sveiki, po savaitės trukusios atrankos, Paleto Bay garažiukas vėl yra atidarytas su nauju vadovu už towtruck vairo. Nemeluosiu, buvau nusivylęs, jog užpildė tikrai mažai žmonių, tačiau nieko čia jau nebepakeisi. Netempiant laiko, norėčiau prieiti prie kandidato kuris atrodė rimčiausiai ir užsitarnavo savo vieta naujojo direktoriaus kėdėje.

Šis žmogus didžiąją dalį savo žaidimo laiko praleido dirbdamas būtent mechanikų firmoje, turi sukaupęs tikrai didelį patirties bagažą ir žino kaip tokia firma turėtų veikti. Ypač tai pasimatė peržvelgus senąją mechanikų raciją. Joje pamačiau tavo pastangas bei indelį senuosiuose mechanikuose. Mano žiniomis, buvai net rekomenduotas perimti direktoriaus kėdę. Tačiau, kad ir kaip viskas gerai skamba, man užkliuvo tavo pačio žodžiai, jog mechanikų darbe dirbi visą savo žaidimo laikotarpį. Iš savo patirties žinau, jog tai gali būti varginantis dalykas, o tai priveda prie motyvacijos trūkumo. Tikiuosi man ir serverio žaidėjams įrodysi priešingai ir parodysi ką sugebi. Naujasis mechanikų direktorius - Grand_Select

Likusieji kandidatai norintis sužinoti savo klaidas/trūkumus galite kreiptis privačia žinute forume arba discord Mantas#4036

squash83

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nuoširdžiausi sveikinimai naujajam mechanikų direktoriui!! @Grand_Select. 

3hHtnHb.png.95f4dfdc344f9f1533a026d5d6e395c3.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...