Green_Stuf Paskelbta Balandis 4, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Green_Stuff 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Quiz_Adidas 3. Priežastys: /Vt1 bandant išvengti bausmės. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/yxk3gg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Quiz_Adidas Paskelbta Balandis 4, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2023 Nelabai mačiau kas mane šitoj vietoj gaudytų xD kol šaudžiau manes vpšh net nerakino, o bauda pareigūnas pasiūlė Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Green_Stuf Paskelbta Balandis 4, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2023 Nespėjau surakint, buvai truputuka vėliau nubaustas dėl to šaudimo ir t.t. gi pats parašei ppk dėl staru kuriu prisidirbai pries vt1:) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Quiz_Adidas Paskelbta Balandis 4, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2023 (redaguota) Tai čia jau ne mano problema, kad nespėjai man reikėjo palaukt tavęs ar kaip suprast? Jeigu nespėjai vadinas tuo momentu ir negaudei. Redaguota Balandis 4, 2023 nario Quiz_Adidas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Green_Stuf Paskelbta Balandis 4, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2023 (redaguota) Nu tai pamatei,kad drauga pasodinau ir išsitelinai kad taves nerakinčiau. Nes jeigu aš arčiau privažiuočiau tave rakint butum ta nušoves ir vel abu jus gaudit:) zodziu užtenka diskusiju laukiam verdikto;) Redaguota Balandis 4, 2023 nario Green_Stuf Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Balandis 6, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 6, 2023 @Green_Stuf This video has been archived and is not available to watch at this time. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Green_Stuf Paskelbta Balandis 6, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 6, 2023 (redaguota) @Max_Toshahttps://imgur.com/a/Pv3zp2T Redaguota Balandis 8, 2023 nario Green_Stuf Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Balandis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 15, 2023 Priimta. Pasikartojus nusižengimui bus anuliuota VIP narystė. Green_Stuf sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai