Fifty_Cent Paskelbta Balandis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Fifty_Cent 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Jason_Mamoa 3. Priežastys: Vip abuse, susisaudymo metu naudojasi vip komandomis, kad pasigydyti ir tiesiog pasiemes pagauta asmeni iskart pisa /tpd nemanau, kad cia normalu 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/xp1g9x Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jason_Momoa Paskelbta Balandis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 Mano paaiškinimas būtų toks . Abu be reikalo pradėjot šaudytis , Tave spėjau surakinti , sekantį neaišku kurį laika bučiau gaudęs taigi tokiu atvėjų nusprendžiau išsitelinti į baze ir ten visus įtarimus sudėti . Nes kitas asmuo trugdė darbui , ir neaišku kuri laiką bučiau dėjęs įtarimus . Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fifty_Cent Paskelbta Balandis 8, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 Nu tai tame ir esmė, kad turi būti kažkoks šansas pabėgti, kad jis mane nušautų ar tave ir bandytumę bėgti, o čia tiesiog į bazę tp kaip į saugią zoną ir jokio pasipriešinimo, nu visiškas bullshit seni. Esu su 60star ir ant manęs atskrenda helis tai ką man tiesiog prisiduot? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gustukas_Alfonseris Paskelbta Balandis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 (redaguota) Palei samp'o terminus sakyčiau, kad čia viskas gerai, ne koks nors veiksmas (grobimas, plėšimas, gamykla), kad negalėtų naudotis komandomis. Aišku jeigu tai vadinama "susišaudymu" tai tada negalima. "- naudoti /vheal, /vfix, /get per susišaudymus;" Redaguota Balandis 8, 2023 nario Gustukas_Alfonseris Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Balandis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 (redaguota) prieš 4 valandas(-ų), Jason_Mamoa rašė: Mano paaiškinimas būtų toks . Abu be reikalo pradėjot šaudytis , Tave spėjau surakinti , sekantį neaišku kurį laika bučiau gaudęs taigi tokiu atvėjų nusprendžiau išsitelinti į baze ir ten visus įtarimus sudėti . Nes kitas asmuo trugdė darbui , ir neaišku kuri laiką bučiau dėjęs įtarimus . Pagal viska tu turejai pagaut ir kita ciuvaka arba atsisaudyti o ne /vtd, totalus abuse vip komandomis. Redaguota Balandis 8, 2023 nario Cortez_Lukas Fifty_Cent sureagavo į tai 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jason_Momoa Paskelbta Balandis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 (redaguota) prieš 1 valandą, Cortez_Lukas rašė: Pagal viska tu turejai pagaut ir kita ciuvaka arba atsisaudyti o ne /vtd, totalus abuse vip komandomis. Tavo nuomonės iš vis niekas neprašė išsakyti , žiūrėk saves Kaip nuspres taip nuspres Čia nebuvo jokio susišaudymo , grobimo Ar plėšimo tai nežinau. Redaguota Balandis 8, 2023 nario Jason_Mamoa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Balandis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 prieš 52 minutes(-čių), Jason_Mamoa rašė: Tavo nuomonės iš vis niekas neprašė išsakyti , žiūrėk saves Kaip nuspres taip nuspres Čia nebuvo jokio susišaudymo , grobimo Ar plėšimo tai nežinau. Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu. Tave tuo metu saude o tu issitelinai ¯\_(ツ)_/¯ cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jason_Momoa Paskelbta Balandis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2023 Aš skaitau susišaudyma ar šaudyma kai aš pats šaudyčiau dar. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Balandis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 15, 2023 Priimta. Neteko VIP narystės. Fifty_Cent sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai