Justas_Kardanas Paskelbta Balandis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 27, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Kardanas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @eiman_telo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: pagetino jis mane, o aš galvojau ten mano draugas eimantas jo toks pat vardas, tada aš sutikau ir jis iškarto mane surakino tada pradejo tikrinti, bet nieko nerado, o aš turejau žolės sėklu 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/b6ggq4 Redaguota Balandis 27, 2023 nario Justas_Kardanas Green_Stuf sureagavo į tai 1 L Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edis_Citizen Paskelbta Balandis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 27, 2023 Papeikimas priimtas. Šiuos darbuotojo veiksmus traktuoju kaip panašią situaciją, kai žaidėjas yra surakinamas ir išvežamas iš zonos kurioje negalime tikrinti dėl narkotinių medžiagų, tad darbuotojui skiriamas įspėjimas (1/3). Justas_Kardanas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai