Mantas_Flakka Paskelbta Balandis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 27, 2023 Žaidimas žaidžiasi taip: Tarkim aš parašau žodį, betkokį ir kitas žmogus jį turės parašyti su Alkūnė! Ir pasirinkti kitą žodį kurį turės parašyti kitas žmogus. Tai atrodytu maždaug taip: Man reikiamas parašyti žodis: Meškafonas. Dabar pamėginkim jį parašyti su alkūne: m desxkmza\vfglon asx Man gavosi taip! Tad sekmės žaidime. Pirmasis žodis: Laptopas Morn_Saenz sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Balandis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 30, 2023 Lėvas geimas, kaip ir lėvas cheateris Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Moby_Dick Paskelbta Gegužė 2, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 2, 2023 On 2023-04-27 at 20:11, Mantas_Flakka rašė: Žaidimas žaidžiasi taip: Tarkim aš parašau žodį, betkokį ir kitas žmogus jį turės parašyti su Alkūnė! Ir pasirinkti kitą žodį kurį turės parašyti kitas žmogus. Tai atrodytu maždaug taip: Man reikiamas parašyti žodis: Meškafonas. Dabar pamėginkim jį parašyti su alkūne: m desxkmza\vfglon asx Man gavosi taip! Tad sekmės žaidime. Pirmasis žodis: Laptopas loap0-tįšop;loaqasw (čia tipo laptopas) Kitas žodis - Vėdarai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar