Liutka_Williams Paskelbta Balandis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 27, 2023 Sveiki, kadangi čia mūsų dauguma jau vairuoja ir pastebėjau dc, kad nemažai gerų mašinų turit tai rodom savo bolidus. Pradėsiu: Volkswagen Golf GTI 7.5, 2017 metų, 2 litrų benzinas, manualas, Stage 1, 224 KW ir numeriai kaip pridera. Daugiau ft: https://imgur.com/a/2wUtH2d Por_Tal, Lawrence_Taylor, Grazhvis_Chaser ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepiniguose_Laime Paskelbta Balandis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 28, 2023 prieš 12 valandas(-ų), Liutka_Williams rašė: Sveiki, kadangi čia mūsų dauguma jau vairuoja ir pastebėjau dc, kad nemažai gerų mašinų turit tai rodom savo bolidus. Pradėsiu: Volkswagen Golf GTI 7.5, 2017 metų, 2 litrų benzinas, manualas, Stage 1, 224 KW ir numeriai kaip pridera. Daugiau ft: https://imgur.com/a/2wUtH2d pushka gonka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Balandis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 28, 2023 cia kieme klasiokiu paprasiau kad kruciau atrodytu hiundai civic 2013 metu 2 litrai dujos 8.1 gti manualas stage 1 numeriai irgi tvarkingai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Nepramusi Paskelbta Balandis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 28, 2023 prieš 3 valandas(-ų), Fat_Cat rašė: cia kieme klasiokiu paprasiau kad kruciau atrodytu hiundai civic 2013 metu 2 litrai dujos 8.1 gti manualas stage 1 numeriai irgi tvarkingai opa perdok linkejimus sesej mano,acux Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Balandis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Balandis 30, 2023 Nu pxpx šitas valyt Liutka_Williams sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Moby_Dick Paskelbta Gegužė 2, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 2, 2023 Japoniskas šrotas pas mane: Lioha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saras_Gurry Paskelbta Gegužė 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 6, 2023 (redaguota) BMW 520i e60 125kw, 2004 metai, 210k rida, automatas, garsas prie priedo kam idomu kaip dvilytris benzas skamba. Numeriu idėja - YZ (Easy Money) telefo numeriu pabaiga IMG_4814.mov Redaguota Gegužė 6, 2023 nario Saras_Gurry Ernes_Tas ir Liutka_Williams sureagavo į tai 2 LMG pasiekimai Gaujų, klubų prižiūrėtojas, Teamspeak vyr.moderatorius Melianė̃ros 517, 27th Avenue Bloods, Aristakratskiy Vagzal 228 gaujų įkūrėjas Surenos X3, Frontello Bloods XIV, ECH 704 gaujų lyderis Florencija X3, - Rajoniniai - gaujų dešinioji ranka Tuninginių direktorius (DP - Tomčikas_Zdarof) Tuninginių pavaduotojas (Direktorius - Mantas_Westbrook) Baikerių pavaduotojas (Direktorius - Coach_Carter) 2-3 vietos Baikerių direktoriaus rinkimuose, 2 vietą Dylerių direktoriaus rinkimuose GTP prižiūrėtojų komandos narys, GKIP komandos narys, 2-3 vietos į Gaujų prižiūrėtoją Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Gegužė 17, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 17, 2023 ka zn nk blatno ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Impressible_Lauriz Paskelbta Gegužė 18, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 18, 2023 (redaguota) On 2023-05-17 at 23:12, Marius_Benz rašė: ka zn nk blatno Redaguota Gegužė 18, 2023 nario Impressible_Lauriz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Gegužė 20, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 20, 2023 (redaguota) boperlis naujos gamibos ner defegtu wiskas ok palakstit po mestuka uztenga Redaguota Gegužė 20, 2023 nario Folermis_Ziki Liutka_Williams sureagavo į tai 1 stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Gegužė 20, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 20, 2023 (redaguota) Nieko gero, e46 325xi (141 kw), benzas, manuelis, nepriburta niekas, pirma registracija lietuvoj. Redaguota Gegužė 20, 2023 nario Vid_Mantas https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Gegužė 20, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 20, 2023 (redaguota) == Redaguota Spalis 7, 2023 nario Mantas_Uzbekistanas zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dima_Bilan Paskelbta Gegužė 20, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 20, 2023 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Goris_Gri Paskelbta Gegužė 20, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 20, 2023 Šitokios temos negaliu praeit neparašes apie savo RS. Taigi sveiki visi kas skaitot, šį kartą prasiplėsiu kadangi yra daug ka papasakot, kam idomu paskaitykit kam ne praleiskit, bet kelione buvo ilga ir įdomi. Automobilis kuri isigyjau 2021 metais tai yra Škoda octavia mk2 vRS 2.0 turbo benzininis variklis 147kw su mechanine 6 begiu greiciu deze. Ieskojau visai kitos markes automobilio ilga laika, ir prispaudus mane i kampa reikejo butinai automobilio kuo greiciau, tad gavau pasiulyma is draugo kad uz mazesne negu rinkos kaina parduoda, tad galvoju trumpam laikui as ja priglausiu kol rasiu ko ieskau. Nusipirkus sita automobili buvau nustebes nuo jo traukos ir konkretaus automobilio valdymo, viskas labai graziai dirba, i viska reaguoja be priekaistu, tas man labai patiko ir pats pradejau prisirisinet prie sio automobilio. Ilgai nelaukes nusprendziau irasyti stage 1 programa su kuria buvo atsukta 185kw, buvo tiesiog naujos emocijos ir isimylejau ta automobili. Pavazinejus keleta menesiu man pradejo trukti galios, nuo tada ir prasidejo visi mastymai apie kazkokius burtus. Daug galvojus, po daug konsultaciju nusprendziau tiesiog daryt stage 2. Tai buvo surinktas RamAir salto oro paemimo sistema, custom made straight pipe catless, pcv delete plate, revo intercooleris, turbosmart blowoff valve, po visu situ modifikaciju saugumo ribuose buvo atsukta 220kw. Automobilis priekiu varomas tai tokia galia buvo kaiptik. Nors ir niuancu buvo ne vienas ir ne du, nepasidavem ir padarem tai ko norejom, ir priemem sekanti sprendima tai apie ko4 turbocharger idejima. Cia neisiplesiu bet po sito galutinio modifikavimo pasiekem 260kw kad nepazeist variklio vidaus. Prie to pacio sekoje ejo ir sportines raudonos spiruokles, ir siektiek isvaizdai pagrazinti, norejau iskirtiniu ratlankiu. Po ilgo laiko ieskojimo nusprendziau prikti Cadizz R19 golf r ratlankius su michelin pilot sport 4 padangomis. Visame tame, automobilis tapo ne tik galingas bet ir gan manevringas. Nors ir pajudet is vietos budavo beveik neimanoma su tiek kw, taciau kelione kuria patyriau su siuo automobiliu yra neapsakoma. Is sono atrodo kaip tiesiog paprasta skoda, o yra pasleptas sleeperis. Karta Kaune vaziuojant jonavos g, prie manes sustojo bmw 335i n54, po laiko suzinojau kad ten buvo stage 2 programa pas ji. Bet sustojus jis pradejo gazuot, as jam atsakiau tuo paciu. Vairuotojas paziurejo i mane ir nusizvenge, uzsidegus zaliam sviesaforui, be gailescio isnaudojau visa automobilio potenciala, ir nespejus ijungti 4 begio, bmw jau ilgom mirksejo man i gala kad jau gana Sustojus prie sekancio sviesaforo zmogus buvo apsales ir negalejo suprast kas cia per automobilis. Tokiu situaciju yra N kartu buve. Bet visu neispasakosiu. Jai kam idomu i klausimus galesiu atsakyti drasiai. Tai buvo trumpa istorija apie mano RS https://imgur.com/a/NVV95f0 https://imgur.com/a/ec0nGCB Liutka_Williams ir Vid_Mantas sureagavo į tai 2 ~Your words start to lose value when your actions dont match~ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Gegužė 20, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 20, 2023 prieš 1 valandą, Goris_Gri rašė: Šitokios temos negaliu praeit neparašes apie savo RS. Taigi sveiki visi kas skaitot, šį kartą prasiplėsiu kadangi yra daug ka papasakot, kam idomu paskaitykit kam ne praleiskit, bet kelione buvo ilga ir įdomi. Automobilis kuri isigyjau 2021 metais tai yra Škoda octavia mk2 vRS 2.0 turbo benzininis variklis 147kw su mechanine 6 begiu greiciu deze. Ieskojau visai kitos markes automobilio ilga laika, ir prispaudus mane i kampa reikejo butinai automobilio kuo greiciau, tad gavau pasiulyma is draugo kad uz mazesne negu rinkos kaina parduoda, tad galvoju trumpam laikui as ja priglausiu kol rasiu ko ieskau. Nusipirkus sita automobili buvau nustebes nuo jo traukos ir konkretaus automobilio valdymo, viskas labai graziai dirba, i viska reaguoja be priekaistu, tas man labai patiko ir pats pradejau prisirisinet prie sio automobilio. Ilgai nelaukes nusprendziau irasyti stage 1 programa su kuria buvo atsukta 185kw, buvo tiesiog naujos emocijos ir isimylejau ta automobili. Pavazinejus keleta menesiu man pradejo trukti galios, nuo tada ir prasidejo visi mastymai apie kazkokius burtus. Daug galvojus, po daug konsultaciju nusprendziau tiesiog daryt stage 2. Tai buvo surinktas RamAir salto oro paemimo sistema, custom made straight pipe catless, pcv delete plate, revo intercooleris, turbosmart blowoff valve, po visu situ modifikaciju saugumo ribuose buvo atsukta 220kw. Automobilis priekiu varomas tai tokia galia buvo kaiptik. Nors ir niuancu buvo ne vienas ir ne du, nepasidavem ir padarem tai ko norejom, ir priemem sekanti sprendima tai apie ko4 turbocharger idejima. Cia neisiplesiu bet po sito galutinio modifikavimo pasiekem 260kw kad nepazeist variklio vidaus. Prie to pacio sekoje ejo ir sportines raudonos spiruokles, ir siektiek isvaizdai pagrazinti, norejau iskirtiniu ratlankiu. Po ilgo laiko ieskojimo nusprendziau prikti Cadizz R19 golf r ratlankius su michelin pilot sport 4 padangomis. Visame tame, automobilis tapo ne tik galingas bet ir gan manevringas. Nors ir pajudet is vietos budavo beveik neimanoma su tiek kw, taciau kelione kuria patyriau su siuo automobiliu yra neapsakoma. Is sono atrodo kaip tiesiog paprasta skoda, o yra pasleptas sleeperis. Karta Kaune vaziuojant jonavos g, prie manes sustojo bmw 335i n54, po laiko suzinojau kad ten buvo stage 2 programa pas ji. Bet sustojus jis pradejo gazuot, as jam atsakiau tuo paciu. Vairuotojas paziurejo i mane ir nusizvenge, uzsidegus zaliam sviesaforui, be gailescio isnaudojau visa automobilio potenciala, ir nespejus ijungti 4 begio, bmw jau ilgom mirksejo man i gala kad jau gana Sustojus prie sekancio sviesaforo zmogus buvo apsales ir negalejo suprast kas cia per automobilis. Tokiu situaciju yra N kartu buve. Bet visu neispasakosiu. Jai kam idomu i klausimus galesiu atsakyti drasiai. Tai buvo trumpa istorija apie mano RS https://imgur.com/a/NVV95f0 https://imgur.com/a/ec0nGCB geras daunas stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Goris_Gri Paskelbta Gegužė 20, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 20, 2023 prieš 24 minutes(-čių), Folermis_Ziki rašė: geras daunas Tai prasiplesk, ka cia vienu zodziu metaisi ~Your words start to lose value when your actions dont match~ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Lapkritis 6, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 6, 2023 (redaguota) 2007 gimimo (PreFL) pitačiokas 3.0d 170kw. xHP Stage 3 dėžės tune Downpipe ECU tune Kažkur apie 200-210kw, bet niekaip neprisiruošiau nuvaryt ant stendo prasukt. On 2023-05-20 at 15:35, Goris_Gri rašė: Šitokios temos negaliu praeit neparašes apie savo RS. Taigi sveiki visi kas skaitot, šį kartą prasiplėsiu kadangi yra daug ka papasakot, kam idomu paskaitykit kam ne praleiskit, bet kelione buvo ilga ir įdomi. Automobilis kuri isigyjau 2021 metais tai yra Škoda octavia mk2 vRS 2.0 turbo benzininis variklis 147kw su mechanine 6 begiu greiciu deze. Ieskojau visai kitos markes automobilio ilga laika, ir prispaudus mane i kampa reikejo butinai automobilio kuo greiciau, tad gavau pasiulyma is draugo kad uz mazesne negu rinkos kaina parduoda, tad galvoju trumpam laikui as ja priglausiu kol rasiu ko ieskau. Nusipirkus sita automobili buvau nustebes nuo jo traukos ir konkretaus automobilio valdymo, viskas labai graziai dirba, i viska reaguoja be priekaistu, tas man labai patiko ir pats pradejau prisirisinet prie sio automobilio. Ilgai nelaukes nusprendziau irasyti stage 1 programa su kuria buvo atsukta 185kw, buvo tiesiog naujos emocijos ir isimylejau ta automobili. Pavazinejus keleta menesiu man pradejo trukti galios, nuo tada ir prasidejo visi mastymai apie kazkokius burtus. Daug galvojus, po daug konsultaciju nusprendziau tiesiog daryt stage 2. Tai buvo surinktas RamAir salto oro paemimo sistema, custom made straight pipe catless, pcv delete plate, revo intercooleris, turbosmart blowoff valve, po visu situ modifikaciju saugumo ribuose buvo atsukta 220kw. Automobilis priekiu varomas tai tokia galia buvo kaiptik. Nors ir niuancu buvo ne vienas ir ne du, nepasidavem ir padarem tai ko norejom, ir priemem sekanti sprendima tai apie ko4 turbocharger idejima. Cia neisiplesiu bet po sito galutinio modifikavimo pasiekem 260kw kad nepazeist variklio vidaus. Prie to pacio sekoje ejo ir sportines raudonos spiruokles, ir siektiek isvaizdai pagrazinti, norejau iskirtiniu ratlankiu. Po ilgo laiko ieskojimo nusprendziau prikti Cadizz R19 golf r ratlankius su michelin pilot sport 4 padangomis. Visame tame, automobilis tapo ne tik galingas bet ir gan manevringas. Nors ir pajudet is vietos budavo beveik neimanoma su tiek kw, taciau kelione kuria patyriau su siuo automobiliu yra neapsakoma. Is sono atrodo kaip tiesiog paprasta skoda, o yra pasleptas sleeperis. Karta Kaune vaziuojant jonavos g, prie manes sustojo bmw 335i n54, po laiko suzinojau kad ten buvo stage 2 programa pas ji. Bet sustojus jis pradejo gazuot, as jam atsakiau tuo paciu. Vairuotojas paziurejo i mane ir nusizvenge, uzsidegus zaliam sviesaforui, be gailescio isnaudojau visa automobilio potenciala, ir nespejus ijungti 4 begio, bmw jau ilgom mirksejo man i gala kad jau gana Sustojus prie sekancio sviesaforo zmogus buvo apsales ir negalejo suprast kas cia per automobilis. Tokiu situaciju yra N kartu buve. Bet visu neispasakosiu. Jai kam idomu i klausimus galesiu atsakyti drasiai. Tai buvo trumpa istorija apie mano RS https://imgur.com/a/NVV95f0 https://imgur.com/a/ec0nGCB Tikėtina, kad pas bičiuką su 335i tas N54 miręs arba tiesiog nesigauna gero starto pagaut, kas labai tikėtina Redaguota Lapkritis 6, 2023 nario Silvis_Bumer Liutka_Williams sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar