Doda_Dolas Paskelbta Gegužė 1, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 1, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Doda_Dolas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Juozas_Gaidys 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Waka_nda nuspyre mane nuo motociklo ir jį pasiėmė ir isivežė į policijos bazę tada as paprašiau Kentas_Malboro, kad įleistu į baze jis atrakino vartus aš iėjau į baze, kad pasiimti motcikla, o Juozas_Gaidys pridėjo staru uz pašalinį bazėja. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://medal.tv/games/gta-v/clips/17lBTlWiFOr9-2/d13375PV4Lp5?invite=cr-MSx5NXIsNDI1MTQ5ODks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edis_Citizen Paskelbta Gegužė 1, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 1, 2023 Papeikimas atmestas. Žinoma, mano nuomone pareigūnas galėjo pasikliauti žmogiškuoju faktoriumi ir nebausti tavęs, tačiau šiuo atvėju skirdamas įtarimą jis taipogi yra teisus, o tr.priemonę galėjai nusikelti į automobilių saloną ar paprašyti pareigūno ją atvežti. Juozas_Juozas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai