Royal_Darkenas Paskelbta Gegužė 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 6, 2023 Anketa 1. Jūsų vardas? Arturas 2. Jūsų pravardė? Na draugai vadina mane Arturka, o sampe esu Arturka_Bond 3. Kiek jums metų? 24 4. Dabartinė gyvenamoji vieta? Utena 5. Koks tavo zodiako ženklas? Svarstykles 6. Dirbi? Mokausi? Studijuoji? Papasakok plačiau: Nei ta nei ta, siuo metu ieskausi darbo 7. Turi teises? Jei taip, ką vairuoji? (įkelk nuotrauką). Neturiu ir nevairuoju 8. Turi naminį gyvūną? Koks vardas? (pasidalink nuotrauka). Neturiu 9. Turi brolių/sesių? turiu 2 seses ir broli 10. Koks tavo hobis? Mokinuosi groti gitara, geiminu prie pc, filmu ziurejimas, muzikos klausymasis 11. Kas tavo autoritetas? Neturiu autoriteto 12. Ką veiki LMG5 serveryje? Na tenais esu naujokas, ir noriu siekti aukstumu, dirbti policijoje ir uzimti pareigas kokias nors 13. Iš kur sužinojai apie LMG5 serverį? tiesiog susivedziau googleje GTA5 serveriai ir man ismete pati pirma LMG5 14. Kokio žanro filmai tau labiausiai patinka? Siaubo, trileriai, komedijos 15. Kokios muzikos klausaisi? Ivairiu 16. Kokie tavo tikslai serveryje? Pasiekti 60Lygi kad tapciau pareigunu ir galbut gauti aukstesnes pareigas ilgiau pazaidus 17. Kokie tavo tikslai gyvenime? issilaikyti masinos teises , susirasti darba 18. Papasakok savo gėdingiausia gyvenimo istoriją: (nebūtina) Neturiu tokios istorijos 19. Įkelk savo nuotrauką (Nebūtina): Na nekelsiu, vis del to nebutina Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gegužė 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 6, 2023 Sveikas Arturka Royal_Darkenas sureagavo į tai 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gegužė 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 6, 2023 Sveikas atvykęs Royal_Darkenas sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jacka_Quattro Paskelbta Gegužė 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 6, 2023 Sveikas, malonu. Royal_Darkenas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Royal_Darkenas Paskelbta Gegužė 6, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 6, 2023 prieš 12 valandas(-ų), Gugis_Fanta rašė: Sveikas Arturka Sveikas prieš 12 valandas(-ų), Max_Tosha rašė: Sveikas atvykęs Sveikas prieš 12 valandas(-ų), Jacka_Quattro rašė: Sveikas, malonu. Sveikas ir man malonu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai