Elis_Zanzimemas Paskelbta Gegužė 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 6, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Elis_Zanzimemas): 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Doras_Jankus): 3. Priežastys: todel nes susisaudymo metu atsigetino pas save zmogu pazeidziant taisykle Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu. Vaizdo irase matoma kad as nesenei atvykes i lokacija (Paleto Bay Bosas) netiketai pradejau kovoti su kitu civiliu kuri nugalejau ir baigiau kova su juom panaudojau vheal nes maniau kad esu vienas visiskai. ir kaip matot per video isvydes Doras_Jankus nustebau ir vos nepradejau saudyt bet nesaudziau nes jis buvo uz akmenu tai jus turbut sakytumet kad mes dar susisaudima nepradejom bet pasiziurejsu man video dabar as pastebejau kad Doras_Jankus sove i mane bet nepataike nes akmuo sukliude mano manymu jis tada pradejo saudynes po kurio jau nebegalejo naudot vip komandas Jio pasiteisinimas buvo 'jis man i ausi reke' 4. Vaizdinė medžiaga: 0506.mp4 Redaguota Gegužė 6, 2023 nario Elis_Zanzimemas papildymas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gegužė 7, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 7, 2023 Priimta. Pasikartojus nusižengimams bus anuliuota VIP narystė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai