Lawrence_Taylor Paskelbta Gegužė 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 8, 2023 Anketos šablonas Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lawrence_Taylor Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): suniukas @Oktavas_Madone Priežastis: Sunaikino mano masina tegul nesimazina kad ne jis susaude nes prie pat buvo tik jis vienas (visa kelia seke mane iki pat gamyklos sunekas kaula pamates) kai nusove tuo paciu ir sunaikino. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/15jsme Lince_Naikintuvas ir Danny_Fernandez sureagavo į tai 2 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Xarim_Vienivartai Paskelbta Gegužė 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 8, 2023 labai blogas pareigunas, siulyciau ismesti bet ne man sprest krc. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Gegužė 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 8, 2023 Neįsivaizduoju apie ką čia kalbi, nušoviau ir išvažiavau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Gegužė 8, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 8, 2023 prieš 11 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Neįsivaizduoju apie ką čia kalbi, nušoviau ir išvažiavau. parodyk ta vieta kai nusovei ir isvaziavai guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Gegužė 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 8, 2023 Tai Tu dar po savaitės paprašyk POV, genijau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Gegužė 8, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 8, 2023 prieš 20 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Tai Tu dar po savaitės paprašyk POV, genijau Užmutintas irgi paprašysiu aš tau POV dirbi mentu, žinai, kad prireiks tam tikrų įrodymų ir galėjai tiesiog paiimt išsisaugot, o db savo žodžiais "išvažiavau iškart pasodinęs" gali į subinę sau pasikūkuot. Vadovaujantis logika, buvai vienintelis šalia ir vienintelis kuris matė, kur palikau mašiną, taip, kad durneliu neapsimetinėk kaushas guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Gegužė 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 8, 2023 Galėtų ir forume mute uždėt tau, vėjus šneki kažkokius Lawrence_Taylor ir Edis_Citizen sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Gegužė 9, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 9, 2023 Atmesta. squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai