Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 10, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 10, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Grazhvis_Chaser 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Man pirmam atvykus į dylerio bosą, ir pradėjus šaudyti NPC, atvažiavo dirbantys policijos ekipažas kurį vairavo Grazhvis_Chaser, gale sėdėjo Tyshwan_Guetta, sunaikino jie mašiną, ir pradėjo šaudyti mano botus ne tik su darbo uniformą, bet ir tuo tarpu mane, tai čia vadinas taip policiją ir dirbą? 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/65iceo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tyshwan_Guetta Paskelbta Gegužė 10, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 10, 2023 (redaguota) Labas, nelabai suprantu tavo pasakymo "mano botus" nei vienas iš botų nėra tavo ar mano ar kažkieno, ir įdomiai čia tau rodo kad gražvis yra su darbine forma, kai imesiu video man rodė jį su civiline, šūvis į tave yra visiškai lempa, literaliai užlipai ant šuvio, o mirei nuo to pačio "savo boto"? https://streamable.com/oamr7j Redaguota Gegužė 10, 2023 nario Tyshwan_Guetta Medikai - paramedikai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grazhvis_Chaser Paskelbta Gegužė 10, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 10, 2023 Sveikas, vienintelis dalykas, ką padarėm blogai, tai buvo, kad atvykome su darbiniu transportu, bet nuo to tu nenukentėjai. Vos tik išlipęs persirengiau (matosi Tyshwano video, kad esu persirengęs) susitvarkyk pingą, nežinau. O dėl šūvio, tai mes tavęs tyčia tikrai nešaudėm, užlindai ant kulkos, galėjai atvykti dar sykį ir niekas tavęs nebūtų išvijęs. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 10, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 10, 2023 (redaguota) Darbus dirbkit, o ne farminkit bosu jus. Kur Grazhvio povas? Redaguota Gegužė 10, 2023 nario Zopa_Gavirio Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 10, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 10, 2023 prieš 31 minutes(-čių), Grazhvis_Chaser rašė: Sveikas, vienintelis dalykas, ką padarėm blogai, tai buvo, kad atvykome su darbiniu transportu, bet nuo to tu nenukentėjai. Vos tik išlipęs persirengiau (matosi Tyshwano video, kad esu persirengęs) susitvarkyk pingą, nežinau. O dėl šūvio, tai mes tavęs tyčia tikrai nešaudėm, užlindai ant kulkos, galėjai atvykti dar sykį ir niekas tavęs nebūtų išvijęs. Kad su pd ir nepakariausi prie bosu, jei pradėsiu jūs šaudyt, atimsit ginklus, star pnš. Pranašumo išnaudojimas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Gegužė 10, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 10, 2023 (redaguota) Papeikimas atmestas. Iš pareigūnų POV nėra matoma darbo apranga. Dėl šaudymo aiškiai yra matoma, kad tai nebuvo padaryta tyčia (juolab pats užbėgai būtent tada kai buvo iššauta iš ginklo) Redaguota Gegužė 10, 2023 nario Danny_Fernandez Mantas_Bird ir Saint_George sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai