Jump to content

Pasiūlymas dėl nuosavo transporto sunaikinimo/importo remonto kainos.

Arnas_Hazer

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Arnas_Hazer
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Pirmiausia, kaip ir sampe taip ir čia siūlyčiau padaryti taip, jog kiti žaidėjai negalėtų sunaikinti tavo transporto, kuomet jis yra užrakintas ir jame niekas nesėdi. Nes pavyzdžiui iš mano perspektyvos: esu naujokas, kadangi nenorėjau važinėti lėtomis mašinomis nusipirkau importą už realius pinigus. Atsiranda kenkėjų kurie neturėdami ką veiktį jį sunaikina, kuomet aš nebūnu prie mašinos (taip galima pastatyti į garažą, tačiau ne visada tai yra įmanoma ir dažnais atvėjais transportas lieka užrakintas, pastatytas saugioj zonoj ir jame niekas nesėdi. Pvz: mane surakina policininkas, išveža į jailą, transportas lieka paliktas, aš jį atstatau su F5 į mašinų turgų, išeinu iš kalėjimo transportas sunaikintas). ir tai tikrai nėra smagu. Aš sunkiai dirbu pus antros valandos medkirčiuose, kad galėčiau už 107 tūkst. serverio pinigų susitvarkyti importą, kurį po 1 valandos važinėjimo vel susprogdina, kuomet jis būna paliktas užrakintas ir jame nieko nėra. Tada  vėl paima pyktis  nes turiu dirbti tik dėl mašinos sutvarkymo, ko pasekoje visas malonumas žaisti dingsta, nes tu tik dirbi tam, kad susitvarkytum savo importą. Dar vienas sprendimo būdas yra sumažinti importo fix kainą. Gerai tiems žaidėjams kurie varto milijonus ir tie 100-200k yra niekas, tačiau naujokams kurie nori greitesnių mašinų ir perka už realius pinigus,o  sukrapštyti tuos 200k reikia kelių valandų manau yra neteisybė. Siūlyčiau tada importinių mašinų tvarkymą padaryti iki 50k, kad visiem žaidėjams nebūtų super sudėtinga susitvarkyti transportą ir toliau mėgautis žaidimu. Na ir dar vienas variantas, kad sunaikintus transportus galėtų tvarkyti mechanikai, ir žaidėjams nauda, ir mechanikams nauda. Na bet tiesiog logiškiausia šioje situacijoje būtų padaryti tai, kad užrakinto transporto, kuomet jame niekas nesėdi tiesiog nebūtų įmanoma sunaikinti. Jeigu transportas atrakintas, arba jame kažkas sėdi tai viskas ok, jį tada sunaikinti įmanoma, nes dėl pačio žaidėjo neatsargumo transportas buvo paliktas atrakintas ir neprižiūrėtas.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Ji labiau bus naudinga naujiems žaidėjams, jie nepraras malonumo žaisti šiame serveryje, nes nereikės dirbti darbo tik dėl to, jog sutvarkytum transportą. Na ir šiaip visiem žaidėjams, nes bus išvengta nereikalingų transporto sunaikinimų kuomet jis gražiai tvarkingai paliktas užrakintas ir nereikės bereikalingai leisti papildomų pinigų. 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• po 2 mėnesių...

Manau, kad geriausias sprendimas:

1. Sukurti stovėjimo aikšteles, kuriose žaidėjai galėtų pasistatyti tr. priemones ir jos būtų toje vietoje nesunaikinamos, bet už stovėjimo jose reikėtų mokėti pinigus.
  2. Sukurti galimybę mechanikams už pigiau atstatyti sunaikintą tr. priemonę.

Atsižvelgiant į tai, kad šie siūlymai nėra susiję su tuo, kas įvardinta aukščiau, tema rakinama.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...