Laimonas_Bardakas Paskelbta Gegužė 21, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 21, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Laimonas_Bardakas 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Tautvydas_Karalius 3. Jūsų kaltinimai: Medicinos darbuotojų kodekso 20-o punkto pažeidimas (Draudžiama naudoti darbinį sraigtasparnį (Maverick) ne jo reikmėms) Atskrista auksinės žuvelės eventui, aplinkui jokio iškvietimo nebuvo, tuo pačiu metu gabeno pašalinius asmenis sraigstasparniu. 4. Vaizdinė medžiaga: pridedu kaip priedą (atsiprašau už pašalinius garsus fone) 50223785_Untitledvideo-MadewithClipchamp(2).mp4 Lukiss_Naujas, Grisha_Kalashnikov, Marius_Benz ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 17 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tautvydas_Karalius Paskelbta Gegužė 21, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 21, 2023 Smagu, kad rūpiniesi taip, bet helikopterį naudojau iškvietimams priimt. Buvo priimti 2 iškvietimai helikopterio pagalba. Smagiausiai, kad rūpiniesi kitais, ir manau pats suvokt turi, kad invalidais kitus žaidėjus vadint yra tikrai neetiška Ką pats turėtum suvokt sakydamas, kad "invalidus skraidini į vandenį" ir tuo tarpu skrido su manim vienas asmuo kartu, ką galima traktuoti, kad tą asmenį išvadinai invalidu. Nice job! Spaudžiu dešinę, kad bent kada save pateiki gražia forma Lawrence_Taylor ir Jefro_Grand sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Laimonas_Bardakas Paskelbta Gegužė 21, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 21, 2023 Peikimas parašytas ne dėl ankstesnių iškvietimų, o dėl naudojimo ne pagal paskirtį. Skrist pažvejot auksinių žuvelių (net ir po iškvietimų) neatrodo kaip naudojimas pagal paskirtį. Mano pasakymas buvo neetiškas (nors čia buvo sarkazmas, bet nesiginčiju), ir aš niekšas, išgama ir padungė, ir priimsiu bausmę už savo žodžius, bet norisi, kad taisyklės ir pasėkmės už jų nesilaikymą galiotų visiems. Jefro_Grand, Lawrence_Taylor, Lukiss_Naujas ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jefro_Grand Paskelbta Gegužė 22, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 22, 2023 Sveikas, kadangi papeikimas skirtas mano pavaduotojui, tai atsakysiu ir aš. Tavo vaizdo įraše jis nieko blogo ar neleistino nepadarė, ši taisyklė labiau skirta kaip - (1) patekimas ant kokio stogo paauginti narkotikus, kur paprastas žaidėjas nelabai galėtų patekti, (2) nuvykti ant stogo per kokį susišaudymą ir taip turėti pranašumą prieš kitus, bei daug kitokių situacijų. Todėl darbuotojai užsitarnave šį sraigtasparnį lygiai taip pat gali naudoti kaip ir ambulance ar lifeguard. Dėkoju už papeikimą, sekantį kartą gali man tiesiog asmeniškai parašyti ir išsiaiškinsime dėl tokių situacijų. Gražios dienos! Tautvydas_Karalius, Stanley_Williams ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 2 1 Medikų direktorius nuo 2023-04-01 iki 2023-06-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Gegužė 22, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 22, 2023 Papeikimas atmestas. Katakuri_Boy, Jefro_Grand, Gugis_Fanta ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 6 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai