Sayo_Nara Paskelbta Gegužė 23, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Sayo_Nara Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Pampersas_Nendartiolas Priežastis: Šiuo metu nėra Policijos Direktoriaus, todėl turėdamas galimybe įsidarbinti i Policijos darbą nesąžiningai naudojasi savo privilegijomis. Užmetė 5star už diržo neprisisegima, bei iškart nužudė siūsdamas mane į kalėjimą. Vaizdinė medžiaga: Jason_Momoa ir Pampersas_Nendartiolas sureagavo į tai 2 Sayo Nara Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jason_Momoa Paskelbta Gegužė 23, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 Visu pirma ne čia rašai , čia yra žaidėju skundai , o ne papeikimai darbuotoju . O visu antra iš nuotraukos galima matyti , kad buvote už paleto ribu. Tiesiog atsakau už žmogu kad jam nereiktu atsakyti . Jei asmuo yra už Paleto Bay ribų, pareigūnas turi teisę jį nušauti, kad pasodinti į kalėjimą. Pampersas_Nendartiolas ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sayo_Nara Paskelbta Gegužė 23, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 (redaguota) Policijos skiltyje yra tik viena tema, papeikimų temos nėra. Nesutinku, esu ne gaujos narys, ir jis privalėjo man suteikti galimybę susimokėti baudą. Redaguota Gegužė 23, 2023 nario Sayo_Nara Sayo Nara Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grazhvis_Chaser Paskelbta Gegužė 23, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 On 2023-05-23 at 10:57, Sayo_Nara rašė: Policijos skiltyje yra tik viena tema, papeikimų temos nėra. Ačiū už informaciją, pripažįstu, nežinojau apie tai. Išplėsti https://forum.lmg5.lt/forum/63-papeikimai-pareigūnams/ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sayo_Nara Paskelbta Gegužė 23, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 Nelabai matau tikslo peikti žaidėją darbo papeikimuose, kai nėra direktoriaus. Paul_Kaiser sureagavo į tai 1 Sayo Nara Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pampersas_Nendartiolas Paskelbta Gegužė 23, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 (redaguota) https://imgur.com/a/4VfP8ii nereikėjo bibias apšert būčiau bauda daavęs Redaguota Gegužė 23, 2023 nario Pampersas_Nendartiolas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sayo_Nara Paskelbta Gegužė 23, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 Nelabai suprantu, ką tu šia nuotrauka norėjai parodyt esu draugiškas pilietis, niekad pirmas konflikto nepradedu. Tuo labiau, ten jokio konflikto nebuvo, todėl ramiai sureagavau į 5 starus, žinodamas, kad gausiu baudą ir lėksiu toliau užsiimt savo reikalais. Sayo Nara Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gegužė 23, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 23, 2023 atmesta. Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai