Doras_Jankus Paskelbta Gegužė 25, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 25, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Doras_Jankus 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kentas_Malbaro 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Pagal viska šis asmuo turėjo man suteikti bauda, o mane tesiog nušovė ir i jaila išsiuntė. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/ppk3rh Swaika_Kent, Check_Bass, Pele_Notpele ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Aš pro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gegužė 25, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 25, 2023 labas tokia pati situacija imesiu kaip kolegos del baudos esi su gaujos akromu. Doras_Jankus ir Xarim_Vienivartai sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doras_Jankus Paskelbta Gegužė 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 25, 2023 laisvalaikio gauja... Aš pro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gegužė 25, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 25, 2023 Ką tik, Doras_Jankus rašė: laisvalaikio gauja... o tai pranest negalejai ? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doras_Jankus Paskelbta Gegužė 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 25, 2023 O tai kartais man ne pirma karta siūlai bauda kai esu laisvalaikio gaujoje? Aš pro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gegužė 25, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 25, 2023 nu ne pirma karta kiek buvai mediku be jokiu laisvalaikio gaujos draugas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai