Abraomas_Linkolnas Paskelbta Gegužė 30, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 30, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Abraomas_Linkolnas 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Jefro_Grand 3. Jūsų kaltinimai: Dirbo pd ir privažiavęs prie garažo patikrino ir nežinau ką įžeidžiančio aš jam parašiau ir uždėjo medikų nalogą, nors dirbo pd ir nemanau, kad šitaip galėjo. 4. Vaizdinė medžiaga: Būdamas pd galėjai tiesiog itarimus uždėt ir pasodint. Redaguota Gegužė 31, 2023 nario Abraomas_Linkolnas Jefro_Grand sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jefro_Grand Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 "nežinau ką blogo aš jam parašiau ir uždėjo medikų nalogą" Nesvarbu, man laisvadienis ar ne, aš vis tiek esu medikų valdžia ir taip pat atlieku valdžios pareigas, todėl už valdžios nepagarbą buvai įtrauktas į nalogą. Pienas nuo lupų nenudžiuvęs, o taip jau negražiai šneki... Cortez_Lukas, Don_Alvarez, Stanley_Williams ir 1 kitas sureagavo į tai 1 3 Medikų direktorius nuo 2023-04-01 iki 2023-06-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Birželis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 2, 2023 Žaidėjas nebėra direktorius. squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai