Jump to content

Peikiu Medikus

Aftaritet_Stalone

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Pele_Notpele @Edvisaz_Zzzz @Korne_Ropke @Doras_Jankus 
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neatsako į iškvietimą per 1min laiko.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/9l4jte4

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 4 minutes(-čių), Doras_Jankus rašė:

as maciau kad iskvietima buvai padares, as coc zaidziau tai sr

Neatleistina, man buvo gamyklą, o aš sedėjau be šarvu. 

Medikų darbuotojų darbo grafikas:

Darbo laikas yra neprivalomas, tačiau gavus iškvietimą būtiną sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna po 1 įspėjimą;

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Korne_Ropke rašė:

Zopa, per f1 lentele nori kazka irodyt. Nezinai kurie medikai buvo afk ir kurie dirbo. As tuo metu buvau afk reikejo mano pagalbos kitam dalyke.

Įrodymus turi jog afk buvai?

prieš 33 minutes(-čių), Pele_Notpele rašė:

Laba,ašaras nusivalom 🙂 Buvo priimtas kitas iškvietimas todėl tavo jau neėmiau, kitą kartą pamastyk kad ne tu vienas serverį esi 🙂

Įrodymai būtų?

Nuoroda į atsakymą

Zopa, irodymus pateik kad as afk nebuvau. Tprsm tu net nepaziurejas teigi kad as tiesiog buginau alga nemiau iskvietimu. Ir tu manai kiekviena karta kai eisiu afk as turesiu kazkam irodynet kad iseinu afk ten kokiom 15minuciu?

Nejuokauk tu jau taip. Tavo irodymai yra 0 visiskas 0 parodei tik kad iskvietimas yra, o kad kurie medikai afk ar ne. Nera visiskai parodyta. Per f1 lentele nerodo ar zmogus afk ar ne. Ir nevisados zmones speja priimti iskvietimus, jeigu turi jau kita iskvietima. Taip kad kita karta pateik geresnius irodymus ir bandyk per nauja aciu uz bandyma.

ka as zinau

Nuoroda į atsakymą

Įmesk tu man įrodymus kad aš nebuvau paėmęs,žinomą galiu surasti tą žmogų pas kurį važiavau bet tai nekeičia esmės kad tu čia verki dabar atėjas ir gaišini mūsų laiką. Tai kad viva la medic

4Evc0so.jpg

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Pele_Notpele rašė:

Įmesk tu man įrodymus kad aš nebuvau paėmęs,žinomą galiu surasti tą žmogų pas kurį važiavau bet tai nekeičia esmės kad tu čia verki dabar atėjas ir gaišini mūsų laiką. Tai kad viva la medic

Teisingai parasyta, nes jis nei pateikia irodymus kad mes ne afk buvom, arba nepriemam iskvietimu kitu. Jis teigia tiesiog kad specialiai mes nedirbam savo darbu 😄 ir po to praso irodymu. 

ka as zinau

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Zopa_Gavirio rašė:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Pele_Notpele @Edvisaz_Zzzz @Korne_Ropke @Doras_Jankus 
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neatsako į iškvietimą per 1min laiko.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/9l4jte4

Su asmenims kurie nebuvo AFK bus pakalbėta/uždėtas įspėjimas

Būtum atvažiavęs į iškvietimą, nebūtų reikėję man čia rašyt papeikimo.

Čia ant tiek nereikia jau persistengti. Užtenka valdžios atstovams parašyti ir problema būtų išspręsta

Neatleistina, man buvo gamyklą, o aš sedėjau be šarvu. 

Medikų darbuotojų darbo grafikas:

Darbo laikas yra neprivalomas, tačiau gavus iškvietimą būtiną sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna po 1 įspėjimą;

Cituoju ką tu parašęs pats: "sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna" 
Na nematau įrodymų. kad jie AFK ar ne afk... Reiktų manau visą papeikimą pradėti nuo to, kad įrodinyt ar jie buvo afk ar ne? Skamba čia logiškiau, nei tavo dabar parašytas papeikimas iš F1 lentelės (Kuri nerodo kuris darbuotojas afk, o kuris ne), tiesiog kurie galėjo - Paėmę buvo iškvietimą, o logiškai pagalvok, kad medikas nepersiplėš į kelias dalis ir neatbėgs tau su medikamentais. Tiesiog tuo metu dirbančiųjų stoka buvo ir nereikia taip stačia galva bėgt ir rašyt papeikimo. Ir aplamai, kas čia jums darosi su tais papeikimais aplamai... 😄

prieš 8 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė:

Įrodymus turi jog afk buvai?

Įrodymai būtų?

Zopa, čia jau visiškai nusišnekėt pradedi? Tau žmogus keptuvę nufotkinęs turi atsiųst ar kaip? (Čia paėmiau kaip pavyzdį) 
Baik juokus su tokiais įrodymų prašymais, kai pas tave patį įrodymų stoka yra.
Mano turimais duomenimis žinau kurie asmenys buvo afk, o kurie ne.

jtSGs2T.thumb.jpg.4e0c3a142b0bc9c14611414a35fd0587.jpg

Nuoroda į atsakymą

prieš 41 minutes(-čių), Tautvydas_Karalius rašė:

Su asmenims kurie nebuvo AFK bus pakalbėta/uždėtas įspėjimas

Čia ant tiek nereikia jau persistengti. Užtenka valdžios atstovams parašyti ir problema būtų išspręsta

Cituoju ką tu parašęs pats: "sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna" 
Na nematau įrodymų. kad jie AFK ar ne afk... Reiktų manau visą papeikimą pradėti nuo to, kad įrodinyt ar jie buvo afk ar ne? Skamba čia logiškiau, nei tavo dabar parašytas papeikimas iš F1 lentelės (Kuri nerodo kuris darbuotojas afk, o kuris ne), tiesiog kurie galėjo - Paėmę buvo iškvietimą, o logiškai pagalvok, kad medikas nepersiplėš į kelias dalis ir neatbėgs tau su medikamentais. Tiesiog tuo metu dirbančiųjų stoka buvo ir nereikia taip stačia galva bėgt ir rašyt papeikimo. Ir aplamai, kas čia jums darosi su tais papeikimais aplamai... 😄

Zopa, čia jau visiškai nusišnekėt pradedi? Tau žmogus keptuvę nufotkinęs turi atsiųst ar kaip? (Čia paėmiau kaip pavyzdį) 
Baik juokus su tokiais įrodymų prašymais, kai pas tave patį įrodymų stoka yra.
Mano turimais duomenimis žinau kurie asmenys buvo afk, o kurie ne.

Vat jei ne aš, viso šito būtu nebuvo, ir būtum nieko nežinojęs. Tikiuosi bus nubausti tie kurie nieko neveikė ir afk nebuvo. Dėkui už dėmesį.

Nuoroda į atsakymą

prieš 11 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė:

Vat jei ne aš, viso šito būtu nebuvo, ir būtum nieko nežinojęs. Tikiuosi bus nubausti tie kurie nieko neveikė ir afk nebuvo. Dėkui už dėmesį.

Tu juokauji gal be irodymu nubausti? Nebegerk atsiprasant. Suda jau sneki..

ka as zinau

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...