Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Pele_Notpele @Edvisaz_Zzzz @Korne_Ropke @Doras_Jankus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neatsako į iškvietimą per 1min laiko. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/9l4jte4 System_Error, Rokas_Nepramusi, Pele_Notpele ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doras_Jankus Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 as maciau kad iskvietima buvai padares, as coc zaidziau tai sr Aš pro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 31, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 4 minutes(-čių), Doras_Jankus rašė: as maciau kad iskvietima buvai padares, as coc zaidziau tai sr Neatleistina, man buvo gamyklą, o aš sedėjau be šarvu. Medikų darbuotojų darbo grafikas: Darbo laikas yra neprivalomas, tačiau gavus iškvietimą būtiną sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna po 1 įspėjimą; Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doras_Jankus Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 i chata buvo parasyta GBK vs PD?? Aš pro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 31, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Ką tik, Doras_Jankus rašė: i chata buvo parasyta GBK vs PD?? Tau tai kažką reiškia? Tau iškvietimas buvo duotas, nepriimei dabar turi atsakyti už savo veiksmus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doras_Jankus Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Mes nematome ar gamykla adara ar ne jei butu buve praasyta as buciau pasiiemes budejimas ir kimara gaudes ten Aš pro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 31, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 1 minutę, Doras_Jankus rašė: Mes nematome ar gamykla adara ar ne jei butu buve praasyta as buciau pasiiemes budejimas ir kimara gaudes ten Būtum atvažiavęs į iškvietimą, nebūtų reikėję man čia rašyt papeikimo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pele_Notpele Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Laba,ašaras nusivalom Buvo priimtas kitas iškvietimas todėl tavo jau neėmiau, kitą kartą pamastyk kad ne tu vienas serverį esi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Korne_Ropke Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Zopa, per f1 lentele nori kazka irodyt. Nezinai kurie medikai buvo afk ir kurie dirbo. As tuo metu buvau afk reikejo mano pagalbos kitam dalyke. ka as zinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 31, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 1 minutę, Korne_Ropke rašė: Zopa, per f1 lentele nori kazka irodyt. Nezinai kurie medikai buvo afk ir kurie dirbo. As tuo metu buvau afk reikejo mano pagalbos kitam dalyke. Įrodymus turi jog afk buvai? prieš 33 minutes(-čių), Pele_Notpele rašė: Laba,ašaras nusivalom Buvo priimtas kitas iškvietimas todėl tavo jau neėmiau, kitą kartą pamastyk kad ne tu vienas serverį esi Įrodymai būtų? Faxe_Premium sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Korne_Ropke Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Zopa, irodymus pateik kad as afk nebuvau. Tprsm tu net nepaziurejas teigi kad as tiesiog buginau alga nemiau iskvietimu. Ir tu manai kiekviena karta kai eisiu afk as turesiu kazkam irodynet kad iseinu afk ten kokiom 15minuciu? Nejuokauk tu jau taip. Tavo irodymai yra 0 visiskas 0 parodei tik kad iskvietimas yra, o kad kurie medikai afk ar ne. Nera visiskai parodyta. Per f1 lentele nerodo ar zmogus afk ar ne. Ir nevisados zmones speja priimti iskvietimus, jeigu turi jau kita iskvietima. Taip kad kita karta pateik geresnius irodymus ir bandyk per nauja aciu uz bandyma. ka as zinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pele_Notpele Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Įmesk tu man įrodymus kad aš nebuvau paėmęs,žinomą galiu surasti tą žmogų pas kurį važiavau bet tai nekeičia esmės kad tu čia verki dabar atėjas ir gaišini mūsų laiką. Tai kad viva la medic Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Korne_Ropke Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 1 minutę, Pele_Notpele rašė: Įmesk tu man įrodymus kad aš nebuvau paėmęs,žinomą galiu surasti tą žmogų pas kurį važiavau bet tai nekeičia esmės kad tu čia verki dabar atėjas ir gaišini mūsų laiką. Tai kad viva la medic Teisingai parasyta, nes jis nei pateikia irodymus kad mes ne afk buvom, arba nepriemam iskvietimu kitu. Jis teigia tiesiog kad specialiai mes nedirbam savo darbu ir po to praso irodymu. ka as zinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tautvydas_Karalius Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 1 valandą, Zopa_Gavirio rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Pele_Notpele @Edvisaz_Zzzz @Korne_Ropke @Doras_Jankus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neatsako į iškvietimą per 1min laiko. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/9l4jte4 Su asmenims kurie nebuvo AFK bus pakalbėta/uždėtas įspėjimas prieš 1 valandą, Zopa_Gavirio rašė: Būtum atvažiavęs į iškvietimą, nebūtų reikėję man čia rašyt papeikimo. Čia ant tiek nereikia jau persistengti. Užtenka valdžios atstovams parašyti ir problema būtų išspręsta prieš 1 valandą, Zopa_Gavirio rašė: Neatleistina, man buvo gamyklą, o aš sedėjau be šarvu. Medikų darbuotojų darbo grafikas: Darbo laikas yra neprivalomas, tačiau gavus iškvietimą būtiną sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna po 1 įspėjimą; Cituoju ką tu parašęs pats: "sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna" Na nematau įrodymų. kad jie AFK ar ne afk... Reiktų manau visą papeikimą pradėti nuo to, kad įrodinyt ar jie buvo afk ar ne? Skamba čia logiškiau, nei tavo dabar parašytas papeikimas iš F1 lentelės (Kuri nerodo kuris darbuotojas afk, o kuris ne), tiesiog kurie galėjo - Paėmę buvo iškvietimą, o logiškai pagalvok, kad medikas nepersiplėš į kelias dalis ir neatbėgs tau su medikamentais. Tiesiog tuo metu dirbančiųjų stoka buvo ir nereikia taip stačia galva bėgt ir rašyt papeikimo. Ir aplamai, kas čia jums darosi su tais papeikimais aplamai... prieš 8 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė: Įrodymus turi jog afk buvai? Įrodymai būtų? Zopa, čia jau visiškai nusišnekėt pradedi? Tau žmogus keptuvę nufotkinęs turi atsiųst ar kaip? (Čia paėmiau kaip pavyzdį) Baik juokus su tokiais įrodymų prašymais, kai pas tave patį įrodymų stoka yra. Mano turimais duomenimis žinau kurie asmenys buvo afk, o kurie ne. Tyshwan_Guetta sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 31, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 41 minutes(-čių), Tautvydas_Karalius rašė: Su asmenims kurie nebuvo AFK bus pakalbėta/uždėtas įspėjimas Čia ant tiek nereikia jau persistengti. Užtenka valdžios atstovams parašyti ir problema būtų išspręsta Cituoju ką tu parašęs pats: "sureaguoti per 60 sekundžių, jei iškvietimas nėra priimtas kiekvienas prisijungęs darbuotojas (kuris nėra AFK) gauna" Na nematau įrodymų. kad jie AFK ar ne afk... Reiktų manau visą papeikimą pradėti nuo to, kad įrodinyt ar jie buvo afk ar ne? Skamba čia logiškiau, nei tavo dabar parašytas papeikimas iš F1 lentelės (Kuri nerodo kuris darbuotojas afk, o kuris ne), tiesiog kurie galėjo - Paėmę buvo iškvietimą, o logiškai pagalvok, kad medikas nepersiplėš į kelias dalis ir neatbėgs tau su medikamentais. Tiesiog tuo metu dirbančiųjų stoka buvo ir nereikia taip stačia galva bėgt ir rašyt papeikimo. Ir aplamai, kas čia jums darosi su tais papeikimais aplamai... Zopa, čia jau visiškai nusišnekėt pradedi? Tau žmogus keptuvę nufotkinęs turi atsiųst ar kaip? (Čia paėmiau kaip pavyzdį) Baik juokus su tokiais įrodymų prašymais, kai pas tave patį įrodymų stoka yra. Mano turimais duomenimis žinau kurie asmenys buvo afk, o kurie ne. Vat jei ne aš, viso šito būtu nebuvo, ir būtum nieko nežinojęs. Tikiuosi bus nubausti tie kurie nieko neveikė ir afk nebuvo. Dėkui už dėmesį. Pele_Notpele sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Korne_Ropke Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 11 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė: Vat jei ne aš, viso šito būtu nebuvo, ir būtum nieko nežinojęs. Tikiuosi bus nubausti tie kurie nieko neveikė ir afk nebuvo. Dėkui už dėmesį. Tu juokauji gal be irodymu nubausti? Nebegerk atsiprasant. Suda jau sneki.. ka as zinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gegužė 31, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Įrodymai yra tokie jog nei vienas is prisijungusiuju nepriime is kvietimo. prieš 1 minutę, Korne_Ropke rašė: Tu juokauji gal be irodymu nubausti? Nebegerk atsiprasant. Suda jau sneki.. Tema baigta, tyliai jau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Korne_Ropke Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 14 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė: Įrodymai yra tokie jog nei vienas is prisijungusiuju nepriime is kvietimo. Tema baigta, tyliai jau. Cia nera irodymas kad nufotkinai kas online :Dd nera tikrai ka as zinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai