Doda_Dolas Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Doda_Dolas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Rokas_Nepramusi 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją? free įtarimas norėčiau pamatyt įrodimus 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://medal.tv/games/gta-v/clips/1bSA3xkd386NCV/d1337RG7fWFW?invite=cr-MSxXbW8sNDI1MTQ5ODks Jason_Momoa sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Nepramusi Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 pacem tawo videke matos kai atakuoji mane Satan_Night, Jason_Momoa ir Check_Bass sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doda_Dolas Paskelbta Gegužė 31, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 paziurek nuotrakau as tau dmg nepadariau o ten bus tiesiog misclick'as Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Nepramusi Paskelbta Gegužė 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gegužė 31, 2023 prieš 44 minutes(-čių), Doda_Dolas rašė: paziurek nuotrakau as tau dmg nepadariau o ten bus tiesiog misclick'as atakavai mane, pavojus mano gyvybej, beto tikran givenime nebuna misclicko, isauta kulka paseke sawo taikiyny Pele_Notpele sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Paul_Kaiser Paskelbta Birželis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 1, 2023 Įspėjau žodiškai, jei pasikartos bus baudžiamas 2isp ir išmestas iš darbo. Pele_Notpele sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai