Doras_Jankus Paskelbta Birželis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 2, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Doras_Jankus 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Aš eidamas pro narkotiku gamyba pamačiau, kad yra morfina opiumo gamyboje, o pagal serverio morfino kaina aš susidominau, nes gaminti opiuma yra visai neverta kai morfina 2k kainuoja. Tai aš siūlau naikinti morfina iš opiumo gamybos. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Ekonomika pagerės, bus daugiau ka veikti, kodeinas ir anestetikas turės vertės. Liutas_Karalius, Check_Bass, Mind_Sunxas ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Aš pro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Liutas_Karalius Paskelbta Birželis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 2, 2023 (redaguota) Aš už. Galima pakelti kodeina ir anestetika is 3/1 į 5/2 ar 10/5 Redaguota Birželis 2, 2023 nario Liutas_Karalius Don_Alvarez ir Doras_Jankus sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Xarim_Vienivartai Paskelbta Birželis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 2, 2023 visiem buvo zjbs kol i skudurus nuo pd negaudavot, pries Lawrence_Taylor, Doras_Jankus, Lince_Naikintuvas ir 1 kitas sureagavo į tai 1 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justinas_Brigada Paskelbta Birželis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 2, 2023 Kaip galima teigti, kad morfinas kainuoja 2k jei jo kainą nustato patys žaidėjai ir jo pirkėjai? Žmonės tiek nemokėtu kainos kristu. O kas liečia išėmimą ar kažko keitimą ties tuom, tai prieš. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Birželis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 2, 2023 Siūlyčiau padaryti, kad opiumui būtu reikalingas tik kodeinas ir anestetikas tik pakėlus vienetus už 1 pagaminima, dabae kodeinas ir anestetikas yra beverčiai ir niekam nereikalingi. Don_Alvarez ir Doras_Jankus sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar