Jump to content

Peikiu Robke_Gang

Arvydas_Katkus

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arvydas_Katkus
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Robke_Gang
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:

3.1. Free star, šviesos buvo įjungtos ir pareigūnas nesiteikė išteisinti. Aiškindamas savo veiksmus, pareigūnas teigia, jog "man nesvarbu, jog šviesos įjungtos, jeigu jos priekyje nedega". Tai šviesos įjungtos ar neįjungtos? Video akivaizdžiai matosi, jog šviesos yra įjungtos, pareigūnas važinėjo non-rp, stumdėsi, neatliko normalaus ir atsargaus lenkimo manevro, tai darydamas nenaudojo specialiai tam skirtų švyturėlių, niokojo mano darbo mašiną (valstybinį turtą)

3.2. Nepagarbus ir neadekvatus bendravimas su serverio žaidėjais - pareigūnas keikiasi, grasina "nupisti" ir panašiai
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

image.png.abe503b5194bbbfe9574ae75702f6d76.png

Redaguota nario Arvydas_Katkus
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Į tech apžiūrą irl atvažiavęs irgi teigtum, kad šviesos įjungtos nors lempos išmuštos ir norėtum, kad žalią lapą tau duotu? Tavo pareiga yra prižiūrėti tr. priemonę su kuria dirbi.

Niokoju mašiną? Pilna klipų apie tave kur visus po paleto lakstai daužai ir dar bandai čia kažką pričiešint, kad tau sugadino mašiną? Tu nebejuokink. Tave ne aplenkti norėjau, o prisikabinau, kad mažiau visus po miestą daužytum nors galėjau per /pzu susišaudyt įrodymus ir jailint visai valandai bet įdomumo dėlei pasirinkau tokį būdą. Tuo pačiu pats pradėjai į mane atbulom važiuoti tai nežinau apie kokius manevrus kalbi.

O dėl nepagarbaus elgesio tai mažiau kišk nosį ne į tau skirtus žodžius nes adresuota buvo ne tau ir nei tu žinai kodėl taip šneku su kuo nei kažką.

Pats įmetei klipą kur matosi išmuštos šviesos tai atskirai nekelsiu. 

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

Kiek paskutinį kartą tikrinau, į tech. apžiūrą važiuoti šiame serveryje nereikia, nežinau, ką rūkai. Ar galėtum pateikti informaciją, kur yra parašyta, jog: jei žaidėjas vairuoja transporto priemonę ĮJUNGTOMIS ŠVIESOMIS, kai įmanomos dvi situacijos: 1. šviečia ir priekinės, ir galinės šviesos; 2. šviečia tik galinės šviesos, tačiau nešviečia priekinės, ŽAIDĖJAS YRA BAUDŽIAMAS UŽ TAI, KAD ŠVIESOS YRA ĮJUNGTOS, BET NEŠVIEČIA PRIEKINĖS ŠVIESOS.

Antras punktas - teigi, jog pilna klipų - prašau, parašytas papeikimas, pateikite. Nors vėlgi, ne dėl to buvau nubaustas, fantazuoji apie kažkokias paralelines situacijas, pats patvirtindamas "Tave ne aplenkti norėjau, o prisikabinau". Gal dirbk savo darbą, o ne prisikabinėk? Kaip manai, kodėl rašau papeikimą? "Įdomumo dėlei pasirinkau tokį būdą" - good job, seniuk. Dirbi policijoje, turi admin komandas, tai dar svarstai, ar jailint su admin komanda, ar bandyt pagauti kaip normalus GRP serverio žaidėjas, t.y. dirbdamas policijoje turi ir dirbti policininku, o ne super-admin dievuku, bet "prisikabinėtojui" matyt kitokios taisyklės galioja.

"Tuo pačiu pats pradėjai į mane atbulom važiuoti" - prašau, pateikite video.

Nepagarbus elgesys - mažiau kišti nosį? Dude, are you kidding me? Būdamas adminu IR policininku taip bendrauji su serverio žaidėjais? Matomai nesupranti, ką kaip policininkas ar adminas turi daryti? 😄

Dėkui už atsakymą, though, matyt, jautiesi teisus!! :DD

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Arvydas_Katkus rašė:

Kiek paskutinį kartą tikrinau, į tech. apžiūrą važiuoti šiame serveryje nereikia, nežinau, ką rūkai.

Todėl ir yra pridėtas "irl" sutrumpinimas mano sakinyje, kad suprastum, kad kaip pavyzdį paėmiau realų gyvenimą bet jei nori GRP panetkėm vadovautis tai okey, my bad.

prieš 5 minutes(-čių), Arvydas_Katkus rašė:

Dirbi policijoje, turi admin komandas, tai dar svarstai, ar jailint su admin komanda, ar bandyt pagauti kaip normalus GRP serverio žaidėjas, t.y. dirbdamas policijoje turi ir dirbti policininku, o ne super-admin dievuku, bet "prisikabinėtojui" matyt kitokios taisyklės galioja.

Aišku paneigsi ir šitą kaip dažniausiai būdinga bet ar ne tu prieš 1-2mėn verkei, kad adminai jailina, o ne PD tave gaudo? Specialiai ir norėjau normaliai prigaut be jokių "super-admin" kaip tu vadini komandų. Vėlai tik pastebėjau, kad šviesos nedega tai todėl tik tada ir uždėjau. Dėl įtarimo nekomentuosiu, tegul valdžia nusprendžia, neturiu ką daugiau komentuot tau.

prieš 11 minutes(-čių), Arvydas_Katkus rašė:

Nepagarbus elgesys - mažiau kišti nosį? Dude, are you kidding me? Būdamas adminu IR policininku taip bendrauji su serverio žaidėjais? Matomai nesupranti, ką kaip policininkas ar adminas turi daryti?

Nea, pamokyk. Čia tipo viskas turi būti rimta sakai, jokios laisvės tipo? Nu blemba, kad bučiau žinojęs anksčiau...

prieš 12 minutes(-čių), Arvydas_Katkus rašė:

Antras punktas - teigi, jog pilna klipų - prašau, parašytas papeikimas, pateikite.

Kad jau labai nori tai turėkis, paprašyk, kad nelįstu tau po ratais nes visi nemoka serveryje vairuot, vis tau užlenda.

https://streamable.com/5zv9uk
https://streamable.com/x68jhc
https://streamable.com/sbvrho

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 10 minutes(-čių), Robke_Gang rašė:

Todėl ir yra pridėtas "irl" sutrumpinimas mano sakinyje, kad suprastum, kad kaip pavyzdį paėmiau realų gyvenimą bet jei nori GRP panetkėm vadovautis tai okey, my bad.

Aišku paneigsi ir šitą kaip dažniausiai būdinga bet ar ne tu prieš 1-2mėn verkei, kad adminai jailina, o ne PD tave gaudo? Specialiai ir norėjau normaliai prigaut be jokių "super-admin" kaip tu vadini komandų. Vėlai tik pastebėjau, kad šviesos nedega tai todėl tik tada ir uždėjau. Dėl įtarimo nekomentuosiu, tegul valdžia nusprendžia, neturiu ką daugiau komentuot tau.

Nea, pamokyk. Čia tipo viskas turi būti rimta sakai, jokios laisvės tipo? Nu blemba, kad bučiau žinojęs anksčiau...

Kad jau labai nori tai turėkis, paprašyk, kad nelįstu tau po ratais nes visi nemoka serveryje vairuot, vis tau užlenda.

https://streamable.com/5zv9uk
https://streamable.com/x68jhc
https://streamable.com/sbvrho

Kaip matau, iki šiol labai sunku tau suprasti, kad šviesos buvo įjungtos, o bendravai nepagarbiai. Gal pabandysiu supaprastinti, turėtum šitaip suprasti: vis dar nepaneigei papeikimo esmės.

Klipas Nr. 1 - gal gali pasakyti, kodėl surakinai ne būtent čia, o vėliau, kai lenkdamas pats daužeisi į mano mašiną ir negalėjai normaliai pravažiuoti?

Kiti du klipai - žavinga, kad stebi, kad labai rūpiu. Tik nelabai į temą, nes buvau baustas už "neįjungtas" šviesas 🙂

Nuoroda į atsakymą

• Paul_Kaiser užrakinta ir atsegė šią temą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...