Jump to content

Algos gavimas nejudant iš vietos su darbine mašina.

Justinas_Brigada

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Justinas_Brigada.
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Siūlau padaryti, kad žmogus kuris tiesiog sėdi vienoje vietoje darbinėj mašinoje (buginą algą kitais žodžiais) negautu algos, arba negautu pilnos sumos (kaip yra padaryta procentaliai būnant AFK būsenoje). Žmonės kurie važinėtu ir judėtu iš vietos gautu pilną sumą.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Naudinga tuom, kad sumažės algos bugerių ir žmonės bus skatinami pilnai žaisti žaidimą, o ne tiesiog tupėti vienoje vietoje.

6rIiQWn.png.6590d177ddf25aac320f84eda6a7c740.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

tikrai už, paskatintų veiksmą serveryje

Untitled-1.png.d10bce6037540e2d3930f0ffb18f3247.png

Su LMG nuo 2016-01-10

Mechanikas pas Sasha_Grey, Perfect_Lad, Grand_Select
Mechanikų valdovas:2022.11.10—2023.03.14

rsz_screenshot_207.png.d07f621a8119dfff04e963a11063a290.png

Nuoroda į atsakymą

Uz

Saint georgas ar tu irgi už?

Redaguota nario Grisha_Kalashnikov

Nuoroda į atsakymą

Mano manymu šis pasiulymas tik iš neturėjimo ka veikti arba iš pavydo kad kitas turi daugiau kapeiku, galų gale koks kieno reikalas ką žmogus veikia serveryje savo laisvu laiku, kol nepažeidžia bendrų serverio taisyklių vienas "bugina" alga, kitas bosus farmina, kiekvienas veikia tą kas jam patinka, tad nemanau kad ties šiuo dalyku reiktų kažką keisti,nes manau yra didesnių darbu prien kurių reiktų padirbėti administracijai, tad esu prieš.

Redaguota nario And_Miami

Nuoroda į atsakymą

prieš 7 valandas(-ų), And_Miami rašė:

Mano manymu šis pasiulymas tik iš neturėjimo ka veikti arba iš pavydo kad kitas turi daugiau kapeiku, galų gale koks kieno reikalas ką žmogus veikia serveryje savo laisvu laiku, kol nepažeidžia bendrų serverio taisyklių vienas "bugina" alga, kitas bosus farmina, kiekvienas veikia tą kas jam patinka, tad nemanau kad ties šiuo dalyku reiktų kažką keisti,nes manau yra didesnių darbu prien kurių reiktų padirbėti administracijai, tad esu prieš.

image.png.03e9931016743ae3abc08b7e246f3178.png

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...