Jump to content

Peikiu Robke_Gang

Arvydas_Katkus

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Arvydas_Katkus
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (
@Vardas_Pavardė): @Robke_Gang
3. Priežastys: Free jail už didelį non-rp miesteliuose, kai miesteliuose non-rp nevažinėjau. Į mane šaudė, aš gyniausi 🙂 Apie tai, jog už miestelio ribų negaliu važiuoti non-rp, t.y. važiuoti ne keliu, važiuoti skirtinga kelio juosta ir pan., informuotas nebuvau, todėl manau, jog bausmės paskirtis neatitinka pažeidimo esmės. Pateikiu medžiagą, kurioje matosi, jog buvau už miesto ribų 🙂
4. Vaizdinė medžiaga

image.thumb.png.5d799f8fd5771f5827dcff5f60c086da.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Kur kulkos skraido matosi, kad nunešta fūra ir tikrai ne pats jis ten nusuko, gali nevaidint, pradžiai nunešei, o po to nekaltą vaidini.
2. Neturiu tokios bausmės kaip "non-rp už miestelio ribų" tai uždėjau geriausiai tinkamą tam.
3. Jei būtum važiavęs kita kelio puse ar ten kalnais nebausčiau nes niekam tokiu būdu nekenktum bet tu su gaisrine trankai kitus tai tik tas ir belieka.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 14 minutes(-čių), Robke_Gang rašė:

1. Kur kulkos skraido matosi, kad nunešta fūra ir tikrai ne pats jis ten nusuko, gali nevaidint, pradžiai nunešei, o po to nekaltą vaidini.
2. Neturiu tokios bausmės kaip "non-rp už miestelio ribų" tai uždėjau geriausiai tinkamą tam.
3. Jei būtum važiavęs kita kelio puse ar ten kalnais nebausčiau nes niekam tokiu būdu nekenktum bet tu su gaisrine trankai kitus tai tik tas ir belieka.

Ok, jei "neturi tokios bausmės", tai žiūrėk, tau tokia situacija: nušaunu vieną žaidėją. Tu (kaip visada) sėdi /pzu ir pamatai - iškart smashini keyboarda ir dedi jail už DM'inimą miesteliuose ar whatever the fuck ir sakai "neturiu bausmės už tai, kad šaudai, tai dedu šitą". Logiška? Nevažinėjau non-rp miesteliuose. Nepraėjo nei 4 minutės, kaip prisijungiau į servą. Prašau pateikti įrodymus dėl didelio non-rp miesteliuose, dėkui

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...