Jump to content

Peikiu Gugis_Fanta

Lawrence_Taylor

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Zek Saves
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (
@Vardas_Pavardė): Gugis_Fanta
3. Priežastys: free kill, izeidinejimai, discordo isnaudojimas. paprasiau paaiskinimo kodel buvau nuzudytas, atsakyma gavau toki:
  zFqtS6s.png

4. Vaizdinė medžiagahttps://imgur.com/a/cfwOycj

AE39B613-B0E3-4D92-B458-8E45B380FD45.png

Redaguota nario Lawrence_Taylor

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 9 valandas(-ų), Gugis_Fanta rašė:

Gamykloje buvai pašalinis, šaudei, buvai nužudytas.

Pirmas atvėjis kuomet buvau gamykloje, taip to neneigsiu, žinojau už ką buvau nužudytas, o už ką buvau nužudytas antrą kartą? Kad šalia sandėlio zonos stovėjau? 😄 

💘

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 valandas(-ų), Gugis_Fanta rašė:

Gamykloje buvai pašalinis, šaudei, buvai nužudytas.

Čia toks pareigų abusinimas :Ddd, nei vienas iš adminų nesat auksiniai bičai, kurie klaidų nedarot ir visi taisyklių laikotės, jog galėtumėt nesidaryt net įrodymų ir nepaaiškint normaliai tam tikrų situacijų žaidėjam, čia taip cringe, kad net nesuprantu ką tu veiki tose pareigose. Toks jausmas, kad tu egzistuoji šitam serveryje, kad į discordą nueit iš žaidėjų pasipyzdavot taip normaliai kaip bazarų kovose, o pačiam game nuliukais visus vadint. Toks nevykelis esi, kad man labiausiai gaila projekto komandos, kurie turi su tavimi kolektyve vienam kažką dar čia daryt :D:D:D

Tam ir būdavo sampe prižiūrėtojai kiekvienos skilties, kad tokie kaip gugiai ir saintai negalėtų banint pagal savo nuomonę, nesidarę įrodymų ir dar pyzdavojantis iš serverio žaidėjų. Jeigu nemokat bendraut tai ką jūs veikiat komandoj? Neveltui į gbk sušokę visi

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Lawrence_Taylor rašė:

Pirmas atvėjis kuomet buvau gamykloje, taip to neneigsiu, žinojau už ką buvau nužudytas, o už ką buvau nužudytas antrą kartą? Kad šalia sandėlio zonos stovėjau? 😄 

O tai ką tikslas keitėsi nuo pirmo atvejo? Nužudžiau nespėjus šaudyt apsiverkė 😄
https://streamable.com/lslo60
Screenshot_2.thumb.png.4bf2a498058089c9a74281d2b25b0f31.png

prieš 43 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė:

Čia toks pareigų abusinimas :Ddd, nei vienas iš adminų nesat auksiniai bičai, kurie klaidų nedarot ir visi taisyklių laikotės, jog galėtumėt nesidaryt net įrodymų ir nepaaiškint normaliai tam tikrų situacijų žaidėjam, čia taip cringe, kad net nesuprantu ką tu veiki tose pareigose. Toks jausmas, kad tu egzistuoji šitam serveryje, kad į discordą nueit iš žaidėjų pasipyzdavot taip normaliai kaip bazarų kovose, o pačiam game nuliukais visus vadint. Toks nevykelis esi, kad man labiausiai gaila projekto komandos, kurie turi su tavimi kolektyve vienam kažką dar čia daryt :D:D:D

Tam ir būdavo sampe prižiūrėtojai kiekvienos skilties, kad tokie kaip gugiai ir saintai negalėtų banint pagal savo nuomonę, nesidarę įrodymų ir dar pyzdavojantis iš serverio žaidėjų. Jeigu nemokat bendraut tai ką jūs veikiat komandoj? Neveltui į gbk sušokę visi

Tai grįžk į sampą, ką čia veiki?

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

prieš 44 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

O tai ką tikslas keitėsi nuo pirmo atvejo? Nužudžiau nespėjus šaudyt apsiverkė 😄
Screenshot_2.thumb.png.4bf2a498058089c9a74281d2b25b0f31.png

Tai grįžk į sampą, ką čia veiki?

Tai aišku, kam reaguot į kritiką, kai gali paskutinį sakinį perskaityt ir tuščiais žodžiais atsakyt. Gal ir neblogai, kai administratoriai bando išvyt žaidėjus iš projekto

Nuoroda į atsakymą

prieš 53 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

o antru atvėju kur šaudžiau? Įrodymų kažkaip nematau, nei, kad ginklo rankose laikyčiau nei šaudyčiau, nes kaip minėjau, buvau toliau nuo gamyklos veiksmo, buvau tarp sandėlio ir gamyklos jeigu taip įdomu ir šaudyt net nesiruošiau, o tiesiog stėbėjau. O Tau kaip suprantu, nereikia nei jokių pažeidimų, kad išnaudot administratoriaus privilegijų 😄 Patarčiau geriau nebesivargint ir tiesiog palikt, nes tavo nauda projektui tiesiog siekia nulinę vertę.

btw suprantu jog viskas turi ribas ir panašiai, bet tačiau kai pats nejauti savo ribų, reikėtų pagaliau už jas atsakyt, ne?

https://imgur.com/a/rfC5Sks ir t.t.... 

image.thumb.png.4cb90b7fe0c221795213ff835a7ffffa.png

Redaguota nario Lawrence_Taylor

💘

Nuoroda į atsakymą

prieš 22 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė:

Tai aišku, kam reaguot į kritiką, kai gali paskutinį sakinį perskaityt ir tuščiais žodžiais atsakyt. Gal ir neblogai, kai administratoriai bando išvyt žaidėjus iš projekto

Juk tau čia viskas blogai, ar jau gerai?

prieš 22 valandas(-ų), Lawrence_Taylor rašė:

o antru atvėju kur šaudžiau? Įrodymų kažkaip nematau, nei, kad ginklo rankose laikyčiau nei šaudyčiau, nes kaip minėjau, buvau toliau nuo gamyklos veiksmo, buvau tarp sandėlio ir gamyklos jeigu taip įdomu ir šaudyt net nesiruošiau, o tiesiog stėbėjau. O Tau kaip suprantu, nereikia nei jokių pažeidimų, kad išnaudot administratoriaus privilegijų 😄 Patarčiau geriau nebesivargint ir tiesiog palikt, nes tavo nauda projektui tiesiog siekia nulinę vertę.

btw suprantu jog viskas turi ribas ir panašiai, bet tačiau kai pats nejauti savo ribų, reikėtų pagaliau už jas atsakyt, ne?

https://imgur.com/a/rfC5Sks ir t.t.... 

image.thumb.png.4cb90b7fe0c221795213ff835a7ffffa.png

Tavo manymu administracija gali būti įžeidinėjama, o atsakas į tai "daugiau taip nedaryk"? "Kaip šauksi taip atsilieps" 0
image.png.8fd8aeda27422a866af814007a2f0eb3.pngimage.png.4404e140989ffa3b8e68ff359449e89a.pngimage.png.bb8bddcb8b98d27892411bf03e2a1ef7.pngimage.png.5bc2cf2bfc150d15a4f900939ccad4b5.pngimage.png.608850d15237bb4e1ad80965c0f20c5d.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 32 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

Juk tau čia viskas blogai, ar jau gerai?

Tavo manymu administracija gali būti įžeidinėjama, o atsakas į tai "daugiau taip nedaryk"? "Kaip šauksi taip atsilieps" 0

Manau supranti jog neesi paprastas žaidėjas kuris gali bendraut kaip nori, nesvarbu, kad tau užmeta kažką, kaip serverio administratorius bei pavyzdys žaidėjams turi rodyt pagarbą, suprantu kai tai liečia nuolatinį įžeidinėjimą, nors aš pats asmeniškai niekados Tau nieko nesakau "rimtai", bet kai pasakai tau žodį, ko pasekoje būnu užtildytas bei pats pratęsi įžeidinėjimus, nemanau jog tai logiška bei priimtina administratoriui. O kad mėgsti išnaudot admin statusą, čia yra gyvas įrodymas, tik, kad niekas iki šiol nesugėbėjo apie tai parašyt 🤷‍♂️

Iki šiol nesulaukiau svaraus argumento kodėl buvau nužudytas antrą kartą, viskas ką matau iki šiol - tai bandymą atsimest nuo papeikimo. Galėtum ir geriau, Edgarai.

💘

Nuoroda į atsakymą

prieš 19 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė:

Manau supranti jog neesi paprastas žaidėjas kuris gali bendraut kaip nori, nesvarbu, kad tau užmeta kažką, kaip serverio administratorius bei pavyzdys žaidėjams turi rodyt pagarbą, suprantu kai tai liečia nuolatinį įžeidinėjimą, nors aš pats asmeniškai niekados Tau nieko nesakau "rimtai", bet kai pasakai tau žodį, ko pasekoje būnu užtildytas bei pats pratęsi įžeidinėjimus, nemanau jog tai logiška bei priimtina administratoriui. O kad mėgsti išnaudot admin statusą, čia yra gyvas įrodymas, tik, kad niekas iki šiol nesugėbėjo apie tai parašyt 🤷‍♂️

Iki šiol nesulaukiau svaraus argumento kodėl buvau nužudytas antrą kartą, viskas ką matau iki šiol - tai bandymą atsimest nuo papeikimo. Galėtum ir geriau, Edgarai.

Kaip ir minėjau, remiantis pirmuoju tavo pasirodymu bei šaudymu gamyklos metu, dėl to pamačius tave gamykloje "vėl" buvai nužudytas. Kas čia dar neaiškaus?
Būtum šaudęs ir toliau, tik neišdegė.. apsiverkei.. :(0

Nuoroda į atsakymą

prieš 15 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

Kaip ir minėjau, remiantis pirmuoju tavo pasirodymu bei šaudymu gamyklos metu, dėl to pamačius tave gamykloje "vėl" buvai nužudytas. Kas čia dar neaiškaus?
Būtum šaudęs ir toliau, tik neišdegė.. apsiverkei.. :(0

Predictinai į priekį, bet tas nebūtų įvykę, po pirmo killo atvažiavau tik stebėt nes žinojau kad apsiverke killinsit :"D bet iki šiol įrodymų už ką buvau nužudytas antrą kartą nesulaukiau, nes tavo nuotrauka kaip stoviu nežinia kur nieko nesuteikia... 

💘

Nuoroda į atsakymą

Atmesta. 

1. ADMIN narys pagrįstai naudojo /kill komanda ir tuo tikslu pateikė aukščiau tai pagrindžiančius įrodymus.

2. Nepagarba žaidėjams negali būti toleruojama. Tačiau (i) Discord Serveryje taikome ženkliai mažesnius bendravimo reikalavimus, t. y. patys žaidėjai nusistato bendravimo taisykles ir dažnu atveju į įžeidinėjimus, keiksmažodžius nereaguojame, jų nebaudžiame; (ii) žaidėjas turi tikėtis pagrįstos reakcijos atgal iš ADMIN nario, jeigu pats su juo nepagarbiai bendrauja.

Nepaisant to, ADMIN nariui keliami aukštesni lūkesčiai, todėl pakartotini pažeidimai, ypač, keičiant kitų žaidėjų slapyvardžius bus vertinami griežtai, t. y. nušalinant iš projekto komandos. Ačiū, kad pasidalinai.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...