Baklan_Marlboro Paskelbta Birželis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 21, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Baklan_Marlboro 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Nerijus_Kesminas 3. Priežastys: Bėgimas nuo teisėsaugos su vip komandom 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/1fkyCScMu1iiGX/d1337tdhwC9j?invite=cr-MSxIREUsMzYwMzQzMTMs Grisha_Kalashnikov ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nerijus_Kesminas Paskelbta Birželis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 21, 2023 Ponas, nei tu mane stabdei, nei tu mane gaudei, nei šaukei nieko, klausiausi muzikos, pardaviau išsitelinau. Kodėl čia traktuoji kaip bėgimą jeigu net nestabdei manes ? Plius aš taves net nemačiau, nes kamera buvo nusukta į kitą pusę. netgi tavo pačio video matosi kad važiuoji be švyturėlių nei per N raidę nešaukei nieko dafuq m8 Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Birželis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 23, 2023 Priimta. Neteko VIP narystės. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai